BOSTON BRIDGES. EXPERIMENT 2.0

Albert Bello i Oriol Saña són sinònim d’improvisació en estat pur, energia positiva, alegria i diversió. Acompanyats per una sòlida base rítmica, al més pur estil del Hot Club de France, interpreten un repertori on el virtuosisme i la sensibilitat es combinen per fer que l’audiència visqui una experiència musical molt especial. Tot amb una cuidada posada en escena i amb una connexió amb el públic que fa vibrar des del primer minut fins a la darrera nota.

El desembre de 2014, Bello i Saña, professors de l’EMMCA, van viatjar a Boston invitats pel Berklee College of Music per fer unes classes magistrals. Durant una setmana van conviure amb músics i professors de la ciutat i van tocar junts. Les jams improvisades van donar peu a unes sessions de gravació en un dels millors estudis de Massachussets, Dimension Sound Studios. Així va néixer el CD Boston Bridges, basat principalment en composicions d’Albert Bello, amb altres composicions de Django Reinhardt. Música plena de veritat en mans d’uns intèrprets que tenen el jazz manouche i el bluegrass com a influències, però que busquen i troben nous camins.

La reservea per aquest esdeveniment està tancada.
COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ
No esperis més!

dissabte, 08 abril

18:00

5€
2017-04-08 18:00 2017-04-08 19:00 Europe/Andorra BOSTON BRIDGES. EXPERIMENT 2.0 El desembre de 2014, Bello i Saña, professors de l’EMMCA, van viatjar a Boston invitats pel Berklee College of Music per fer unes classes magistrals. Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga

  • Descomptes disponibles

    Promoció WEB, 1€ De Descompte.

    Cal acreditar-se per gaudir dels des- comptes. Els descomptes no són acumulables.

Detalls tècnics

Guitarra solista: Albert Bello

Violí: Oriol Saña

Guitarra rítmica: Claudi Làzaro

Contrabaix: Queralt Camps

Pin It on Pinterest

Share This