Julián Sánchez New Quartet

Julián Sánchez és un dels trompetistes més rellevants de l’escena espanyola, nascut a Granada i format en aquesta ciutat.

Amb el temps es desplaça a Barcelona per perfeccionar els seus estudis a l’ESMUC i és a Barcelona on troba el caliu necessari per engegar d’una forma definitiva i impecable la seva carrera.

Des de Barcelona, viatja en moltes ocasions a Nova York per rebre classes dels trompetistes més importants i més innovadors de l’actual panorama jazzístic, noms com Ralph Alessi, Avishai Cohen o Joe Magnarelli formen part de la llista de professors amb qui ha acabat perfeccionant tècnica i discurs.

Julián Sánchez ha estat cridat per formar part en projectes com els de Chano Domínguez “New Flamenco Sound”, o d’altres liderats per músics com Bob Mintzer, Bruce Barth, Dave Santoro i Rudy Royston, Jorge Pardo, Paul Stocker, Samuel Torres, Dick Oatts, Javier Ruibal o Miguel Poveda, entre d’altres.

Ha actuat en festivals de jazz nacionals i internacionals com el Festival de Jazz de San Sebastian, North Sea Jazz Festival, Nice Jazz Festival, Vienna Jazz Festival, Festival de Jazz de Terrassa, Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i en escenaris tan prestigiosos com el Carnegie Hall de Nova York.

Julián Sánchez New Quartet. Jazz en 48 Noches. Cultura abierta en la UNIA – Sevilla from Servicio Audiovisual UNIA on Vimeo.

Més informació: www.juliansanchezmusic.com

La reservea per aquest esdeveniment està tancada.
COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ
No esperis més!

dissabte, 10 juny

20:00

9€
2017-06-10 20:00 2017-06-10 22:00 Europe/Andorra Julián Sánchez New Quartet Ralph Alessi, Avishai Cohen o Joe Magnarelli formen part de la llista de professors amb qui ha acabat perfeccionant tècnica i discurs. Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga

  • Descomptes disponibles

    Promoció Web: 1€ de descompte

Detalls tècnics

Trompeta: Julián Sánchez
Bateria: Ivo Sans
Contrabaix: Bori Albero
Piano: Jaume Llombart

Pin It on Pinterest

Share This