A l’ombra dels fusells

Un recorregut per textos de dones que van viure la Guerra Civil i l’exili. Entrevistes, discursos, poemes, diaris, vivències que relaten el dia a dia d’aquestes dones, les seves inquietuds, desitjos, mancances, voluntats, pors, anhels… Dones, també de la Garriga, que van crear malgrat el temps històric que van viure, que han deixat petjada en nosaltres: Mercè Rodoreda, Frederica Montseny, Gloria Fuertes, Clementina Arderiu, Ernestina de Champourcin, Teresa Pàmies, Àngela Figueras Aymerich o Concha Méndez, entre d’altres.

Perquè la memòria s’ha de mantenir en alerta i la història, viva. Perquè les dones també van ser protagonistes d’una història que les ha ignorat.

Tancada la venda d’entrades per la web.

Venda d’entrades dissabte a partir de les 019h al Refugi antiaeri

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 09 març
20:00
Refugi de l’estació de la Garriga
5€
50 minuts
2019-03-09 20:00 2019-03-09 21:00 Europe/Andorra A l’ombra dels fusells Dones que creen història Refugi de l’estació de la Garriga Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Textos : Mercè Rodoreda, Frederica Montseny, Gloria Fuertes, Clementina Arderiu, Ernestina de Champourcin, Teresa Pàmies, Àngela Figueras Aymerich, Concha Méndez, Encarnació Martorell, Emèrita Arbonés, Eulàlia Berenguer, Leticia de Miquel, Lourdes Rodés i autores locals.

Interpretació: Maria Jover i Joana Romero

Selecció de textos: Vanessa Martín

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.