Abandónate mucho

Abandónate mucho amb la Cia. LasXL

El duet femení anomenat las XL, ha portat a l’esceneri una oda a les noies que vesteixen talles grans, un homenatge a la cel·lulitis i a la desmitificació de l’amor romàntic.

En l’última edició del programa Got Talent, de Telecinco, a Preguntes Freqüents, de TV3, etc. Las XL reobren el debat de les talles, els cossos i l’autoestima. “Nosaltres som així i punt”.

Club de fans a Facebook

Abandónate mucho és el resultat d’un procés personal molt llarg i d’un temps d’assaig molt curt.

Sorgeix de la necessitat d’expressar i compartir allò que s’ha après, amb la sospita que tothom participa d’allò mateix.

Caminem per un mateix sender. Després de molts anys treballant en el teatre i seguint la moda d’estar en crisi, s’imposa la necessitat de trobar una veritat per comunicar. I aquesta és la història, que ens sembla que és la de tots.

Espectacle de música i teatre que deconstrueix el mite de l’amor romàntic. En un viatge sincer i divertit, les actrius fan de princeses, cupletistes, ionquis, meditadores, seductores… de tot i res. Totes i cap. Des de la comprensió de la incomprensió.

Las XL són Nía Cortijo i Marta Sitjà, actrius formades a Madrid i Granada i que han format part de diverses companyies teatrals (Lavíebel, Rolabola, Vaivén, Vagalume, Jiribilla o Alsuroeste)

Espectacle programat juntament amb la regidoria de polítiques d’igualtat

Més informació: www.lasxl.com

Preu únic

Porta la mainada a l’activitat complentària relacionada amb l’espectacle a partir de les 19.45h al teatre i gaudeix del concert.

+ informació i inscripcions fins el dia 23 a les 14h a info@teatrelagarriga.cat

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 24 novembre
20:00
Sala 1
10€
2018-11-24 20:00 2018-11-24 21:30 Europe/Andorra Abandónate mucho Espectacle de música i teatre que deconstrueix el mite de l’amor romàntic Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Actrius: Nía Cortijo i Marta Sitjà

Textos: Las XL i Paloma Tosar

Vestuari: Laura León

Disseny i dibuixos: Sex, el niño de las pintures

Fotografia: Pepe Torres

Col•laboracions: Nerea Cordero, Mele, Cristian Malo, Tama, Pablo Carazo, Ivan Monje, Emilio L. Arquillo, Matejka, Borja López, Joan Massana

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.