I ARA QUÈ MÉS? de Pep Plaza

I ARA QUÈ MÉS? de Pep Plaza – Més de seixanta personatges sobre l’escenari. Una hora i mitja plena d’humor.

Després del “I ara què?” ara la gent li pregunta “I ara que més?”, nom del nou espectacle amb nou guió i nous gacs.

Durant més d’una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta a uns seixanta personatges sobre l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el propi Pep Guardiola, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc es lliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.

Encara que afronta l’espectacle en solitari, l’humorista s’acompanya en alguns moments per Miquel Tejada al piano, per complementar les seves imitacions de cantants com Lluís Llach, Dyango, Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat o Elvis Presley.

El diàleg constant amb el públic és, a més, una part fonamental de l’espectacle.

Actor, humorista, imitador, comunicador, presentador… l’home de les mil veus és conegut arreu per les seves imitacions. Gaudriàs d’una hora i mitja plena d’humor amb la interpretació de més de seixanta personatges sobre l’escenari.

Volem comunicar-nos millor amb tu

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 04 agost
19:00
Sala 1
8€
90 minuts
2018-08-04 19:00 2018-08-04 21:00 Europe/Andorra I ARA QUÈ MÉS? de Pep Plaza Actor, humorista, imitador, comunicador, presentador… l’home de les mil veus és conegut arreu per les seves imitacions. Gaudriàs d’una hora i mitja plena d’humor amb la interpretació de més de seixanta personatges sobre l’escenari. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Pep Plaza: Monologuista

Miquel Tejada: Piano

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.