Brodas Bros presenta Around the world

Unes coreografies vertiginoses i un domini excepcional del ritme porten els Brodas Bros a transformar el Teatre de la Garriga, El Patronat, en una explosió d’energia

Anar a Imatges

A través d’un espectacle frenètic i únic, els Brodas Bros han fet del Teatre de la Garriga, El Patronat, un espai de dansa urbana explosiva.

Després d’haver portat el seu hip hop mediterrani per tot el món, des dels Estats Units, passant per Amèrica Central i del Sud, Europa, Àfrica, Orient Mitjà, Japó i Xina, la companyia catalana ha presentat a la Garriga el seu últim espectacle “Around the world”.

Les dues parelles de germans han aconseguit omplir el teatre del poble aquest passat diumenge a la tarda. Davant un aforament gairebé ple, els catalans van mostrar el seu darrer treball, un espectacle visual i musical diferent i original, plasmant el seu recorregut internacional que dona nom a l’obra.

El hip hop de 'Brodas Bros' viu de la percussió, la música i la dansa i parteix de dues claus puntals: crear una atmosfera d’energia positiva i bon ambient, acompanyada d’una comunicació total amb el públic al qual en tot moment és incentivat a ballar i gaudir de les coreografies espectaculars dels ballarins. Amb “Around the world”, ho han aconseguit en la seva totalitat. L’aposta de mostrar i plasmar les vivències d’aquests anys viatjant per arreu, a través de la tecnologia en formats i tècniques diferents via llums, làsers, leds o mapping, ha arribat des del primer minut als assistents a l’obra.  

Però si hi ha un punt a destacar, on posar l’èmfasi, és en el seu domini excepcional de l’escenari, jugant a la perfecció amb el ritme, la pausa, el silenci i l’eufòria, amb les seves coreografies vertiginoses, plenes d’acrobàcies, complementades de beatbox i gags. Tot una innovadora posada en escena que recorda la quotidianitat del dia a dia al carrer de qualsevol ciutat nord-americana o europea del segle XXI.

La companyia nascuda al 2006 és el grup de dansa urbana més conegut del país, és la punta de llança del hip hop català. De fet, són pioners en portar aquest estil als grans escenaris. I per aquest darrer espectacle, han fet la residència tècnica al Teatre de la Garriga, El Patronat, un centre per a les arts escèniques, per a impulsar-les i exhibir-les. L’estada creativa que ha tingut lloc durant els mesos d’abril i maig ha servit per finalitzar el procés de creació d’”Around The World”, un procés únic i especial, que ha acabat teixint una bonica complicitat entre el teatre i la companyia.

Tot un procés que va posar el punt final el passat diumenge, amb uns Brodas Bros, transformant el Teatre de la Garriga, El Patronat, en una explosió d'energia i humor fent vibrar joves i adults.

Per Júlia Oliveras

AROUND THE WORLD és el nou espectacle de la Cia. de dansa urbana BRODAS BROS. És una aposta arriscada on els Brodas Bros ens mostren el seu recorregut internacional a través de la tecnologia.

En la seva trajectòria els Brodas Bros han tingut l’oportunitat de portar el seu hip hop mediterrani per a tot el món.

A AROUND THE WORLD es plasmen les experiències viscudes en aquests viatges mirant cap el futur, on la tecnologia pren un gran protagonisme: llums, làsers, leds, mapping…

Brodas Bros presenta Around the world

Cada passatge de les seves vivències arreu del món vindrà representada per una tècnica diferent que aportarà a l’espectador una experiència visual inoblidable.

Un espectacle que ens quedarà plasmat a la memòria durant molt de temps i que s’estrena al Teatre de la Garriga, El Patronat

 ☛ Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 09 juny
18:00
Sala 1
6€
60 minuts
2019-06-09 18:00 2019-06-09 19:00 Europe/Andorra Brodas Bros presenta Around the world Un espectacle que ens quedarà plasmat a la memòria durant molt de temps i que s’estrena al Teatre de la Garriga Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Idea original i coreografia: BRODAS BROS

Direcció artística: LLUC FRUITÓS

Ballarins: POL FRUITÓS, LLUC FRUITÓS, BERTA PONS, CLARA PONS, MARC CARRIZO

Escenografia visual: DESILENCE

Música: CLOZEE, KAPI, ARTURO CALVO

Disseny Il·luminació: JORGE VALLGORGUINA

Producció i regidoria: SARA MANZANO

Management: MARTA GUZMÁN

Crítiques

Unes coreografies vertiginoses i un domini excepcional del ritme porten els Brodas Bros a transformar el Teatre de la Garriga, El Patronat, en una explosió d’energia

Júlia Oliver teatrelagarriga.com

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.