CADÀVER?

"Cadàver", però, hi ha assassí?

Crònica escrita per Ada Senter

 

Entres al teatre, i ja ets a l’escenari, mirant cap a platea. Primera sorpresa. Una escenografia girada cap on ets assegut, al fons de l’escena. Simple, però efectiva. L’obra comença directament amb un cadàver, com diu el títol, ben fidel al principi shakespearià “in media res”, o, dit d’altra manera, amb una immersió directa dins l’acció, que et desvetlla la curiositat. Un diàleg agut entre sospitosos i un inspector (segur que és un inspector?) et va fent saltar de la sorpresa al riure. Entreacte i un encert més: com a públic comences a opinar del que està passant. L’obra reprèn i amb una excel·lent girada argumental de “teatre dins el teatre” ja comences a tenir dubtes de si hi ha un cadàver. L’obra va avançant amb bon ritme, i el nombre d’assassins (però hi ha algun assassí?) es multiplica, i això fins a un final delirant i inesperat en el que res és el sembla.

El grup d’actors controla molt bé la dinàmica de representació, i sap aprofitar els girs que permet l’obra, ben portats per un treball de direcció que el públic de seguida sap apreciar. A recomanar, per als amants del teatre amb sorpreses a cada escena.

Ada Senter

Un actor avisa a la policia perquè ha trobat el cadàver de la seva dona.

La pistola que s’ha trobat al seu costat ha de revelar l’autor del crim.

Ha estat un assassinat o un suïcidi? Hi ha un cadàver?

El que és cert és que tot plegat ens portarà a conèixer els personatges en un context en què la realitat i la ficció es confondran.

Amb aquesta comèdia, Nats Teatre ens farà palpar la intriga des del primer moment.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
18:00
Escenari
8€

Promoció web (compra online), 1€ menys

Detalls tècnics

Actors: Pepi Díaz, Santiago Martínez, Pere Palau i Eulàlia Purtí

Actors: Octavi Egea

Direcció: Joan Monells

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
30 SET.DISSABTE18:00CADÀVER? 30 SET 18h.Compra
30 SET.DISSABTE20:00CADÀVER? 30 SET 20h.Compra