Calígula, d’Albert Camus

Calígula, emperador romà, fins llavors príncep relativament amable, s’adona, quan mor Drusil.la, la seva germana i la seva amant, que “els homes moren i… no són feliços”.
Des de llavors, obsessionat amb la cerca de l’absolut, enverinat de menyspreus i horror, intenta exercir, a través de l’assassinat i la perversió sistemàtica de tots els valors, una llibertat que finalment descobreix que no és bona.

Calígula és la història d’un suïcidi superior. És la història del més humà i més tràgic dels errors. Infidel als éssers humans a causa de l’excessiva lleialtat a si mateix, Calígula consent a morir després d’adonar-se que no es pot salvar sol i que ningú pot ser lliure si és en contra d’uns altres.

Tot això, en mans de Kòmix, adquireix una dimensió inesperada, una dimensió surrealista, una dimensió sorprenent: la dimensió d’un boig, escenificada per bojos.

Enquesta

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 23 novembre
20:00
Teatre de la Garriga
8€
90 minuts
2019-11-23 20:00 2019-11-23 21:30 Europe/Andorra Calígula, d’Albert Camus Kòmix presenta Calígula d'Albert Camus Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga

1€, descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Pasqual Escosa i Castany: Direcció

Kòmix: Escenografia

Irina Edery: Coreografia

Noel Jiménez: Il·luminació

Diana Martín Lapeña: Direcció d'art i fotografia

Júlia Ruiz: Disseny gràfic

Mariona de Solà, Lourdes Balsells, Xavi Gotanegra, Mónica Gotanegra, Júlia Ruiz, Oriol Ambròs, Pilar Martí, Sandra Esteve, Yolanda Bacardit, Brithany Solano: Actors i actruis

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.