Clara Peya presenta Estómac

Estómac és un viatge visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica, un pont entre el cor i les entranyes, un disc que obre possibilitats de canvi mitjançant l’escolta.

Etómac (Satélite K, 2018) és el vuitè disc de la pianista i compositora Clara Peya que, a cavall del jazz, el pop i l’electrònica – i  seguint la recerca feminista iniciada amb ‘Oceanes’ (Temps Record, 2017) – busca deconstruir la idea de l’amor romàntic tal i com l’entenem (o ens han fet entendre).

Després d’haver escrit més de 300 cançons d’amor al llarg de la seva carrera musical, la Clara es pregunta per què i de quina manera necessita cantar aquest amor.

Estómac neix i creix fruit de la llarga i compromesa carrera de la Clara i de la relació amb el seu company creatiu Vic Moliner i desl molts escenaris ja trepitjats amb una banda de músics molt lliures i expressius que reinterpreten en cada ocasió una música sempre viva.

Premi de la crítica al millor àlbum de l’any 2018 de la revista Enderrock

Enquesta

 

Taller per a nens i nenes (activitat complementària a l’espectacle)

Amb el preu de l’entrada s’inclou un taller per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionat amb l’espectacle perquè pugueu gaudir tant pares i mares com els vostres fills i filles. Dues maneres diferents d’interpretar el mateix espectacle. + Informació i inscripcions a info@teatrelagarriga.cat fins el divendres 11 a les 14 h.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 13 octubre
18:30
Sala 1
12€
75 minuts
2019-10-13 18:30 2019-10-13 20:00 Europe/Andorra Clara Peya presenta Estómac Estómac és un viatge visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica, un pont entre el cor i les entranyes. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Carnet Imprescindible, Preu únic de 8 €

Carnet Verd, Preu únic de 8 €

Fitxa artística

Clara Peya: Piano i veu

Vic Moliner: Baix elèctric

Magalí Sare: Veu

Didak Fernández: Bateria i electrònica

Andreu Moreno: Bateria

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.