Coral Ariadna: Volta el món i torna al Born

Un viatge musical pels cinc continents a través de la música de la Coral Ariadna

Amb aquesta dita clàssica, la Coral Ariadna us presenta la seva nova producció.

Ve a referir que per molt que es viatgi i es volti, sempre queda la tendència a tornar al lloc d’origen, ja sigui en sentit estricte o figurat; sempre es torna a les arrels. A més, juguem amb el sentit del mot born, entès com a plaça on s’hi trobava el mercat (la multiplicitat d’identitats).

Així, el programa que us presentem és un recull de cançons de diferents indrets del món, un mercat amb músiques dels cinc continents. Evidentment, en un sol programa musical és impossible incloure músiques de tots els països. Per això hem fet un extracte de peces, de caire més popular i tradicional les unes, i d’autor les altres, però que permeten totes elles oferir diferents visions de la música, ja sigui “a capella” com amb diferents  acompanyaments instrumentals, i també a partir de diferents nivells de dificultat i exigència.

La relació amb el retorn al born s’estableix en un pas per Se canto, l’himne occità i  L’estaca de Lluís Llach, una peça de fort contingut identitari a casa nostra, amb renovada força sobretot en els darrers temps.

Un programa que farà passar una bona estona a qui vulgui un divertiment, i que aportarà gran valor al melòman més experimentat i exigent, que podrà escoltar cançons de diferents nivells totes elles ben executades.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 29 juny
21:00
Sala 1
10€
2018-06-29 21:00 2018-06-29 23:00 Europe/Andorra Coral Ariadna: Volta el món i torna al Born Un viatge musical pels cinc continents a través de la música de la Coral Ariadna Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Detalls tècnics

Director artístic: Enric Roca Torndelacreu

Cor: Coral Ariadna

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.