Del cel, de l’arpa a l’Església de la Doma

VIIIè Festival de Tardor del Baix Montseny : En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny

INFORMACIÓ:

Preu: venda anticipada: 8€ jubilats, 10€ adults

Venda a la taquilla de la Doma 10 € jubilats 13 € adults

Menors de 16 anys entrada gratuïta

*la venda d’entrades d’aquest espectacle es realitza per la plataforma Ticketea i una hora abans a la taquilla instal·lada a La Doma

Al preu de les entrades s’hi carregaran les despeses de gestió de la venda d’entrades que aplica la plataforma Ticketea.

COMPRAR ENTRADES A TICKETEA

Enguany la Garriga es suma a la VIII edició del Festival de Tardor: En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny, produït per La Fàbrica de Lied. Aquest festival, dedicat al gènere del lied, proposa diferents espectacles musicals en espais singulars d’indrets relacionats amb el Montseny (Mosqueroles, Breda, Cardedeu, Santa Coloma de Farners, Sant Celoni, Campins, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Hostalric…).

A la Garriga, la soprano Marta Casals i l’arpista Esther Pinyol interpretaran peces i cançons de Reynaldo Hahn, Alphons Hasselmans, Tom Jobim, S. Watkins, Enric Morera i Enric Granados.

Es tracta d’una proposta que té per protagonista l’arpa i unes cançons exquisides, que seran interpretades en el marc fantàstic de l’església de la Doma. Marta Casals és una veu fresca que descriu les lletres dels lieders amb un sentiment de proximitat i calidesa extrems. Esther Pinyol és considerada una de les millors arpistes del país i col·labora en moltes orquestres. Ha estrenat obra de compositors com Feliu Gasull i Joan Sanmartí, Marc Timón i Andrés Serafini.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 17 novembre
18:00
Església de la Doma
60 minuts
2018-11-17 18:00 2018-11-17 20:00 Europe/Andorra Del cel, de l’arpa a l’Església de la Doma VIIIè Festival de Tardor del Baix Montseny : En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny Església de la Doma Teatre de la Garriga
Fitxa artística

Soprano: Marta Casals

Arpa: Esther Pinyol

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.