DOLCE VITA, MAG LARI

Després dels grans èxits aconseguits amb Splenda –dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors– i Ozom –l’espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016–, el Mag Lari torna a sorprendre, encantar i divertir al seu públic més fidel.

Dolce Vita és un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

En aquesta ocasió el Mag Lari ens presenta un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

Més informació: www.maglari.com

CANVI DE DATA

DIUMENGE 28 DE GENER 17:30

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 28 gener
17:30
Sala 1
8€
80 minuts
2018-01-28 17:30 2018-01-28 19:00 Europe/Andorra DOLCE VITA, MAG LARI Un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció Web (compra online), 1€ menys

Detalls tècnics

Idea, guió i direcció: Josep Maria Lari

Co-direcció: David Pintó

Il·lusionista: Mag Lari

Assistent: Albert Obach

Veu en off: Pere Arquillué

Il·luminació: Oriol Rufach

Disseny aparells: Gerard Feliu

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.