El Metge de Lampedusa

El Metge de Lampedusa és en Pietro Bartolo, ell és l’únic metge que viu permanent en aquesta illa. L’espectacle es basa en el llibre Llàgrimes de sal, un llibre que narra la història d’aquest doctor a Lampedusa, explica diverses històries i anècdotes que ha viscut durant els últims 26 anys a l’illa intentant salvar a tots els emigrants que hi arriben.

Xicu Masó es posarà a la pell del doctor Bartolo per explicar-nos i per fer-nos entendre la necessitat que el coneixement d’aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible.

Des de la seva consulta ens explicarà històries que ell desgraciadament ha hagut de viure en primera persona. En els últims 20 anys han arribat més de 400.000 emigrants i es calcula que uns 15.000 han perdut la vida intentant arribar a Europa.

I és que quan parlem d’emigrants costa donar-los una identitat, considerar-los persones i no xifres. És per això que el doctor Bartolo no vol parlar de xifres, vol parlar de persones, persones reals, que ell ha conegut amb nom i cognom, i que probablement no oblidarà mai.

Una coproducció de Teatre Lliure, Temporada Alta i Punt produccions Teatrals, S.L.

Preu únic

Porta la mainada a l’activitat complentària relacionada amb l’espectacle a partir de les 19.45h al teatre i gaudeix del concert.

+ informació i inscripcions a info@teatrelagarriga.cat

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 01 desembre
20:00
Sala 1
10€
80 minuts
2018-12-01 20:00 2018-12-01 21:20 Europe/Andorra El Metge de Lampedusa Quan parlem d’emigrants costa donar-los una identitat, considerar-los persones i no xifres. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Intèrpret: Xicu Masó

Direcció: Miquel Gorriz

Adaptació i dramatúrgia: Anna Maria Ricart

Ajudant de direcció: Esteve Mulero

Escenografia: Lluís Nadal “Koko”

Il•luminació: Angel Puertas i August Viladomat

Espai sonor: Marc Paneque

Vestuari: Carme Puigdevall

Producció: Arnau Nadal

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.