Elliott Murphy Band

Un pletòric Elliott Murphy es fa seu l’escenari del Teatre de la Garriga, El Patronat

Apoteòsic i sensacional Elliot Murphy va tornar a la Garriga després de 6 anys. El passat dissabte a les vuit del vespre va reaparèixer el rocker novaiorquès de les grans gales, el cantautor dels extraordinaris temes You Never Know What You’re In For o Rock Ballad. 

Amb un concert vibrant de més de dues hores, es va posar el públic a la butxaca des del primer minut. Al llarg de tot l’espectacle, amb un coneixement magnífic del tempo d’un concert d’aquestes característiques, va anar combinant els seus temes més folks i íntims amb els de ritmes elèctrics i melodies exuberants. Tota una mostra del seu gust exquisit per a la realització d’un espectacle eclèctic per despertar els sentits del públic de forma majestuosa. 

Dues hores de concert amb les que va delectar als assistents amb un seguit de hits de les seves quatre dècades i mitja de trajectòria. Un repàs musical acompanyat per la seva esplèndida banda al complet i amb la recent incorporació de la violinista Melissa Cox. 

En tot moment, Murphy va deixar que les cançons arribessin al seu moment àlgid delegant el protagonisme a la banda, un fet molt aplaudit per un públic entregat des de la primera cançó. En aquesta etapa, Murphy viatja fent concerts arreu però sense grans pretensions en sales o estadis immensos, en aquests dies el compositor nord-americà aposta per actuacions de qualitat, i el passat dissabte va assolir amb èxit el seu objectiu. Pletòric es va fer seu el Teatre de la Garriga, El Patronat.  

Aquesta va ser la quarta vegada que el músic novaiorquès va venir al poble de l’Alt Congost, després de fer-ho el 2001, 2008 i el 2013. I va marxar del municipi garriguenc ovacionat pels centenars d’assistents.

El mateix dissabte, hores abans del concert, es va projectar al cinema Alhambra el documental “The second act of Elliot Murhy” guardonat amb el Premi del Públic al Festival de Cinema Dock of the Bay Sant Sebastià. 

Elliott Murphy Band en directe al Teatre de la Garriga

“Literature is my religion and rock and roll my addiction.”
Elliott Murphy

Elliott Murphy és un músic novaiorquès que viu a París des de fa trenta anys. Rocker, compositor, escriptor i poeta urbà, Murphy va irrompre de forma contundent en la història del rock l’any 1973, amb la publicació de l’àlbum Aquashow, considerat un clàssic del gènere.

Des d’aleshores, ha publicat més trenta-cinc àlbums, amb una molt bona acollida per part de la crítica especialitzada. La seva obra ha gaudit del reconeixement de grans noms de la música com Lou Reed, Tom Petty, John Mellencamp, Elvis Costello i Bruce Springsteen.

Elliott Murphy està considerat un dels grans lletristes dins la música rock i la seva obra és considerada, per crítica i fans, una equació perfecta entre música i literatura.

Rocker i escriptor, ha publicat obres com Cafè notes, Marty May, Justícia poètica i Diamonds by the Yard. A més, escriu ocasionalment en publicacions com Rolling Stone o VanityFair.

L’any 2015, la seva obra va ser reconeguda per l’Estat francès amb el nomenament de Murphy com a “Cavaller de les Arts i de les Lletres”.

Poc després, Jorge Arenillas va estrenar el documental The Second Act (2016), on es detalla la transició de la carrera del novaiorquès dels EUA a Europa.

El 2018, Elliott Murphy va debutar com a actor protagonista en una pel•lícula de Ruiz Barrachina, Brokenpoet, basada en un dels seus relats curts, The Lion Sleeps To Night. De fet, un dels primers contactes de Murphy amb Europa va ser a través del cinema. L’any 1971 el novaiorquès va participar en la pel•lícula “Roma” de Federico Fellini amb un petit paper.

Murphy, sempre de gira i en constant sintonia amb els fans, toca sovint a Catalunya. En aquesta ocasió, visita de nou la Garriga, acompanyat de cinc músics majúsculs que formaran una banda de luxe sobre l’escenari del Teatre de la Garriga.

Projecció del Documental The Second Act

El documental The Second Act, que va ser guardonat amb el Premi del Públic al Festival de cinema Dock of the Baya Sant Sebastià, es podrà veure al Cinema Alhambra de la Garriga el dia 26 d’octubre a la tarda.

 

Enquesta

Taller per a infants

Taller gratuït per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionats amb l’espectacle mentre els seus pares i mares gaudeixen del concert.

Inscripcions i informació: info@teatrelagarriga.cat fins divendres 25 d’octubre a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 26 octubre
20:00
Teatre de la Garriga
20 €
70 minuts
2019-10-26 20:00 2019-10-26 21:10 Europe/Andorra Elliott Murphy Band Elliott Murphy està considerat un dels grans lletristes dins la música rock i la seva obra és considerada, per crítica i fans, una equació perfecta entre música i literatura. Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte

Carnet del casal de joves, carnet jove i estudiants, 15 % de descompte

Persones en situació d’atur, 15 % de descompte

Més de 65 anys, 15 % de descompte

Carnet de la biblioteca, 15 % de descompte

Parelles lingüístiques, 2x1

Alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, 15 % de descompte

Imprencindibles, 8 €

Carnet Verd, 8 €

Fitxa artística

ELLIOTT MURPHY: Veu i guitarra

OLIVIER DURAND: Guitarra

GASPARD MURPHY: Baix i veu

ALAIN FATRAS: Bateria

LEO COTTEN: Teclats

MELISSA COX: Violí

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.