FRANS CUSPINERA presenta GAROINA

“Garoina” (Picap, 2017) és el primer disc del cantautor garriguenc Frans Cuspinera, amb el qual ha guanyat el premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any. Igualment, el vídeo “Jo sóc d’un paisatge” ha rebut diversos reconeixements.

“Garoina”, que el juny passat es presentava al Tradicionàrius, és un tribut al mar, a les nostres costes, a les cases humils i fortes que aguanten l’embat del fred humit a l’hivern, a les barquetes que sostenen atrafegats pescadors que sempre tenen a punt algun comentari savi sobre qualsevol dels temes que els treguis en conversa.

Però també parla de nosaltres i de les nostres relacions, sempre sotmeses a les presses i als silencis que de vegades fan mal, de vegades ens salven de la dolorosa veritat.

Des dels primers instants del concert, els espectadors són convidats a emprendre un viatge, emocional i físic, paisatgístic i sonor, per diversos estils musicals que es barregen d’una manera interessant i original, combinant la música d’autor, el folk, el fado, la música mediterrània i l’anomenada ‘world music’, a través d’una veu que, amb delicadesa i definició, dibuixa interessants matisos ètnics, àrabs i flamencs.

Una veu que s’expressa en català i castellà, i que sempre resulta càlida, dolça, punyent.

Més informació: www.franscuspinera.com

Activitat complementària

Taller gratuït per a nens i nenes de 4 a 10 anys relacionat amb l’espectacle mentre els seus pares i mares van al concert.

Inscripcions i informació: info@teatrelagarriga.cat fins el divendres 19 de gener a les 14 h.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 20 gener
20:00
Sala 1
11€
105 minuts
2018-01-20 20:00 2018-01-20 22:00 Europe/Andorra FRANS CUSPINERA presenta GAROINA Una veu que s’expressa en català i castellà, i que sempre resulta càlida, dolça, punyent. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció Web (compra online), 1€ menys

Detalls tècnics

Veu, piano i guitarra: Frans Cuspinera

Guitarra eléctrica, pedal steel: Nino Canet

Violoncel: Àlex Rodríguez

Guitarra clàssica: Adrià Baiges

Contrabaix: José Borjas

Batería, cajón: Nito Sanchez

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.