IL CONVITO, de Domenico Cimarosa

Un espectacle trepidant. Entreteniment entre cants, ironies, acudits i embolics de tota mena.

“Il Convito” (1782) és una òpera “buffa” inèdita en dos actes del compositor napolità Domenico Cimarosa i el llibretista Filippo Livigni. És un espectacle trepidant on l’acció no dona respir ni a cantants ni al públic.

Massimo, home poc il·lustrat i molt vanitós, ha organitzat un sopar per trobar el millor partit per casar-se. L’anunci del convit s’ha escampat i van arribant personatges que pretenen el mateix que ell: casar-se de la millor manera.

La Vídua Alfonsina, convidada principal de Massimo, va heretar del seu marit molts diners i és festejada per tothom, inclús pel Comte Polidoro, que tot i ser el promès d’Eleonora no té cap escrúpol en abandonar-la i córrer darrere la vídua rica. Eleonora es presenta al convit per fer-li pagar al comte l’ofensa d’haver-la abandonat.

El cavaller del Lampo és un militar amb molts honors, però té les butxaques tan buides com el comte i la fixació de menjar i beure sempre de franc….

Lisetta i Checco són els ajudants de cambra d’Alfonsina i de Massimo i els intentaran ajudar a aconseguir els seus desitjos…

La trama gira al voltant d’equivocs que tenen lloc a causa de la posada en escena dels diferents plans que cadascun dels personatges idea per obtenir el que vol… Veniu?

 

 

Taller per a infants

Taller gratuit per a nens I nenes de 3 a 12 anys relacionats amb l’espectacle mentre els seus pares i mares gaudeixen de l’espectacle. Inscripcions I informació: info@tetrelagarriga.cat fins divendres 2 de marc a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 03 març
20:00
Sala 1
14€
90 minuts
2018-03-03 20:00 2018-03-03 21:30 Europe/Andorra IL CONVITO, de Domenico Cimarosa Un espectacle trepidant. Entreteniment entre cants, ironies, acudits i embolics de tota mena. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet (sumat als altres descomptes)

Detalls tècnics

Cantants / Actors: Alfonsina: Sara Bañeras. Donna Eleonora: Bea de Sousa / Elionor Martínez. Lisetta: Brenda Sara o María Ribé. Massimo: Vincent van Soomer. Conte Polidoro: Lluís Calvet. Cavalier del Lampo: Jesús Piñeiro / Patrik Tapiol. Checco: Maria Bañeras / Alícia Martínez. .

Orquestra d’Òpera Jove: Dirigida per Jordi Piccorelli.

Director d’escena:  Toni Sans Orpinell.

Directors artístics: Xavier Mendoza i Chantal Botanch.

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.