Ínfimit

Ínfimit engloba el món ínfim de quan ets petit i el món infinit de quan ets gran

In Crescendo va néixer la primavera del 2014 i de seguida es van fer populars gràcies a la participació al concurs de TV3 Oh Happy Day!, que van guanyar. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida vam plantejar-nos objectius.

Així va arrencar la història musical del grup, format per joves de 16 a 26 anys. Van presentar el seu primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que els va portar de gira per Catalunya, Balears i Europa en més de cinquanta concerts, passant per cartells com el del Festival de Cap Roig i el Festival Grec de Barcelona.

El segon espectacle va arribar a l’hivern de 2015, acompanyats de l’Orquestra de Cambra de Granollers. Un concert especial que reunia més de 25 músics sobre l’escenari i que al 2016 va prendre forma de DVD musical.

Aquesta cursa de fons sense interrupcions avui segueix amb un nou disc i espectacle: ‘ÍNFIMIT’ (2017).

 

A Ínfimit hi ha cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments en directe -interpretades pels mateixos membres del grup-. És un viatge musical, temporal i emocional a través dels records i la memòria per endinsar-nos en un món ben petit –que a ulls d’un nen semblaria immens–.

El repte: versionar de manera sorprenent una bateria de temes coneguts per tota mena de públics, tonades que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona.

 

Més informació a www.increscendo.cat

 

Taller per a infants

Taller gratuit per a nens I nenes de 3 a 12 anys relacionats amb l’espectacle mentre els seus pares i mares gaudeixen de l’espectacle. Inscripcions i informació: info@tetrelagarriga.cat fins divendres 2 de marc a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 10 març
20:00
Sala 1
12€
90 minuts
2018-03-10 20:00 2018-03-10 21:30 Europe/Andorra Ínfimit Ínfimit engloba el món ínfim de quan ets petit i el món infinit de quan ets gran Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet (sumat als altres descomptes)

Fitxa artística

Veus: Anna Pérez, M. Rosa Rodríguez, Arnau Oliver, Queralt Barbany, Elena Oliver, Lluís Pérez Cansell, Paula Aparicio, Elsa Hackett, Miquel Fernández, Sam López, Inés Martí de Veses, Julen Gerrikabeitia, Laia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.