Jana Sirés en concert

Jana Sirés presenta Waterfall (2018) al Teatre de la Garriga

Quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan per un moment pots parlar amb el temps, quan confessem els sentiments que hem tingut en un moment de les nostres vides.

Això és Waterfall, el primer disc de la Jana Sirés: una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets i vivències que agafen la forma d’una cançó.

D’estils i influències variades, inclou temes que van des del pop-folk, la bossa nova o fins i tot la música electrònica, conformant un àlbum fresc i eclèctic però molt proper.

El seu denominador comú és una veu càlida, que canta a cau d’orella, però que també vol donar peu a un ritme seductor que faci moure inevitablement al públic que l’escolta.

 

Per saber més: https://www.janasires.com

Taller per a nens i nenes (activitat complementària a l’espectacle)

Amb el preu de l’entrada s’inclou un taller per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionat amb l’espectacle per què pugueu gaudir tant pares i mares com els vostres fills i filles. Dues maneres diferents d’interpretar el mateix espectacle.

Inscripcions i informació: info@teatrelagarriga.cat fins divendres 08 de febrer a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 09 febrer
20:00
Sala 1
8€
75 minuts
2019-02-09 20:00 2019-02-09 21:15 Europe/Andorra Jana Sirés en concert Jana Sirés presenta Waterfall (2018) al Teatre de la Garriga Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Jana Sirés: Veu

Iñaki Marquiegui: Baix

Armando Erenas: Guitarres

Victor Mirallas: Cors, guitarra acústica, saxo i piano

Pep Terricabres: Bateria

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.