Jaume Arnella i Cor Sarabanda “I que canten primavera”

I que canten primavera és el fruit de la trobada entre Jaume Arnella, amb el seu deambular ja cinquantenari de romancer itinerant, i del Cor Sarabanda, amb el seu univers sonor polifònic. És un concert coreografiat, ple de vida i de moviment, on sons i gestos es barregen i s’entortolliguen. Cançons populars, de Jaume Arnella, de Narcisa Freixas…, amb versos d’Ommar Kayyam, Verdaguer, Freixas, Soler Amigó, Arnella…, totes arranjades per Mariona Castelar i que parlen de les vivències de la vida quotidiana, individual i col·lectiva.

El Cor Sarabanda està format per trenta dones de totes les edats. Va començar els assajos el setembre del 2005 i des de llavors ha estat dirigit per Mariona Castelar. El seu repertori comprèn cançons de diversos estils i èpoques, tant de compositors catalans com de la resta de l’Estat i també d’Europa i d’Amèrica.

Jaume Arnella té una llarga trajectòria com a romancer. El 1967 va ser fundador del Grup de Folk, també ha estat membre de Els Sapastres, la Cobla Cotó Fluix i de l’Orquestrina Galana. Des del 1987 actua en solitari i té enregistrats una quarantena de treballs. Ha rebut els premis Altaveu i Premi d’Actuació Cívica Jaume I de la Fundació Carulla, i és Creu de Sant Jordi.

Més informació:

Preu únic

COMPRA AQUI LES TEVES ENTRADES
No esperis més!

dissabte, 21 octubre

20:00

10€

75 minuts
2017-10-21 20:00 2017-10-21 22:00 Europe/Andorra Jaume Arnella i Cor Sarabanda “I que canten primavera” Cançons populars, de Jaume Arnella, de Narcisa Freixas..., amb versos d’Ommar Kayyam, Verdaguer, Freixas, Soler Amigó, Arnella..., totes arranjades per Mariona Castelar Sala 1 Teatre de la Garriga

  • Descomptes diponibles

    Promoció Web, 1€ de descompte

FITXA ARTÍSTICA

Jaume Arnella, Veu i guitarra

Cor Sarabanda, Dirigit per Mariona Castelar

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.

Pin It on Pinterest

Share This