La maternitat d’Elna

La maternitat d’Elna 

va ser una institució humanitària destinada a ajudar les dones catalanes i espanyoles embarassades i exiliades durant la Guerra Civil. Va ser fundada el novembre de 1939 per la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz i hi van arribar a néixer 597 infants. La maternitat va tenir vida fins la ocupació nazi del 1944.

L’òpera de La Maternitat d’Elna explica la història de Laura i Nisele, dues mares acollides per Elisabeth. Malgrat el refugi que Elna representava per a elles, les seves famílies seguien estant fragmentades i molts éssers estimats seguien morint en camps de concentració, com els d’Argelers o Rivesaltes.

 

L’òpera de La maternitat d’Elna, del compositor Martí Carreras, és una estrena absoluta que compta amb la col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de la Garriga i amb la participació especial de l’Orquestra de Cambra de la Garriga, dirigida per Alfons Reverté.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 27 gener
18:00
Sala 1
12€
60 minuts
2019-01-27 18:00 2019-01-27 19:00 Europe/Andorra La maternitat d’Elna La maternitat d’Elna  va ser una institució humanitària destinada a ajudar les dones catalanes i espanyoles embarassades i exiliades durant la Guerra Civil. Va ser fundada el novembre de 1939 per la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz i hi van arribar a néixer 597 infants. La maternitat va tenir vida fins la ocupació nazi del 1944. ​ L’òpera […] Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Musica i libretto: Martí Carreras Almar

Direcció d'Orquestra: Alfons Reverté

Direcció Coral: Gabriela Zabala i Ariel Seras

Solistes: Laura Brasó (soprano) Anna Farrés (soprano) Ainhoa Aguilar (mezzo) i Joel Ruiz (tenor)

Orquestra: Orquestra de Cambra de la garriga

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.