Màtria

Com encarar la memòria familiar en un Estat forjat en l’oblit? Quin és el llegat familiar de les ferides de la Guerra Civil? I quin és el paper que hi juguen les nostres mares?

Enrique Isart Alonso va morir afusellat pel franquisme el 14 d’agost del 1939 a Cartagena. Va deixar una carta escrita amb un missatge a la seva mare Virgínia Alonso: Madre, valor!

El seu cos va desaparèixer des d’aquella data en un dels tants marges en què s’ha construït la Transició exemplar de l’Estat espanyol.

A través de les seves cartes i dels materials de les dones de la família, construïm un espai escènic per reivindicar la Història, reapropiar-nos-la i generar un espai de debat col·lectiu per narrar el silenci. Des dels marges rebusquem en els marges, i des de la Màtria parlem. Màtria és un espectacle documental que parteix de la família de l’autora per parlar dels mecanismes de la memòria i de les polítiques de justícia, reparació i representació. Un espai circular, on ens veiem les cares, per debatre sobre les narratives de l’oblit. Un desaparegut, les oblidades i la història.

 

 

Taller per a nens i nenes (activitat complementària a l’espectacle)

Amb el preu de l’entrada s’inclou un taller per a nens i nenes de 3 a 12 anys relacionat amb l’espectacle per què pugueu gaudir tant pares i mares com els vostres fills i filles. Dues maneres diferents d’interpretar el mateix espectacle.

Inscripcions i informació: info@teatrelagarriga.cat fins divendres 15 de febrer a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 16 febrer
20:00
Escenari
12€
90 minuts
2019-02-16 20:00 2019-02-16 21:30 Europe/Andorra Màtria Des dels marges rebusquem en els marges, des de la MÀTRIA parlem. Escenari Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Intèrprets: Marc Naya Diaz, Angela Pitarch Isart, Ramon Bonvehí Rosich, Laura Blanc Bigas, Carla Rovira Pitarch

Dramatúrgia i direcció: Carla Rovira Pitarch

Realització audiovisual i espai sonor: Erol Ileri Llordella

Escenografia: Mariona Signes González, Carla Rovira Pitarch

Vestuari: Mariona Signes González

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.