Mishima presenta Ara i res

Del Primavera Sound al Summer Stage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el qual perseveren amb la publicació del seu darrer àlbum, Ara i res.

Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

A Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua, a Set tota la vida (2007), la forma, a Ordre i aventura (2010), l’esperit, a L’amor feliç (2012), l’univers, i a L’ànsia que cura (2014), el so. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.

És el gran tot d’Ara i res, editat al seu propi segell, The Rest Is Silence.

www.finaestampa.es

Taller per a infants

Taller gratuit per a nens I nenes de 3 a 12 anys relacionats amb l’espectacle mentre els seus pares i mares gaudeixen del concert. Inscripcions I informació: info@tetrelagarriga.cat fins divendres 23 de marc a les 14h

Volem comunicar-nos millor amb tu

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 24 març
20:00
Sala 1
14€
90 minuts
2018-03-24 20:00 2018-03-24 21:30 Europe/Andorra Mishima presenta Ara i res Una banda emblemática de la música del nostre país dins del 8è cicle de música d’autor Terra de Sons Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Fitxa artística

Veu i guitarra: David Carabén

Teclats: Marc Lloret

Guitarra: Dani Vega

Baix: Xavi Caparrós

Bateria: Alfons Serra

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.