Rèquiem de Cherubini en do menor

Aquest concert participatiu, coordinat per Da Capo Produccions Musicals, és una oferta per a cantaires de corals amateurs amb la finalitat de donar-los la possibilitat de cantar un simfònic coral.

L’any 2010 va ser el Rèquiem de Mozart i ara tornen amb altre rèquiem, el Rèquiem en do menor de Luigi Cherubini. Cherubini (Florència, 1760 – París, 1842) passà la majoria de la seva vida musical a França i era admirat per molts dels seus contemporanis. Beethoven el considerava el compositor dramàtic més gran del seu temps. La part més significativa de l’obra de Cherubini està dedicada a les seves òperes (en va escriure 27) i a la música sacra.

El Rèquiem en do menor de Cherubini va ser estrenat el 1816 i fou composat a la memòria del rei Lluís XVI. El Rèquiem, amb una estructura que consta de set números, no empra solistes i està compost per a cor de quatre veus, orquestra i baix continu.

El Cor participatiu està format per un cor pilot, el Cor Americantus i cantaires de corals de tota la comarca.

Da Capo Orquestra es una formació que porta des del gener del 2017 treballant en diferents projectes realitzats al Palau de la Música Catalana (Gala Lírica, Cançó d’amor i de guerra, la Traviata i el Rèquiem en do menor de Cherubini).

Més informació www.dacapoproduccionsmusicals.com

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 25 març
19:00
Sala 1
12€
60 minuts
2018-03-25 19:00 2018-03-25 21:00 Europe/Andorra Rèquiem de Cherubini en do menor Aquest concert participatiu, coordinat per Da Capo Produccions Musicals, és una oferta per a cantaires de corals amateurs amb la finalitat de donar-los la possibilitat de cantar un simfònic coral. L’any 2010 va ser el Rèquiem de Mozart i ara tornen amb altre rèquiem, el Rèquiem en do menor de Luigi Cherubini. Cherubini (Florència, 1760 – París, 1842) […] Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció WEB, 1 € de descompte comprant les entrades per internet

Detalls tècnics

Cors: Cor Participatiu, Cor pilot i Cor Americantus

Direcció: Gabriela Zabala

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.