EL SÍNDROME DE LA CUA DE CAVALL, amb la Cia. Éki-li-kuà

Dins d’un univers surrealista, d’un malson en forma de casa, un home amb un esperit nòmada, engarjolat en el seu món interior, veu el món en forma d’amenaça constant (com un cavall és presa per natura).

La seva recerca alquímica de l’existència el torna animal, irracional, contradictòriament espontani. La vida és una contradicció, i ell n’és l’exemple en persona.

Gràcies a la residència tècnica que Albert Martínez va fer al Teatre de la Garriga-El Patronat durant l’hivern de 2017 ha pogut gestar aquest espectacle de circ que qüestiona conceptes com ara la bogeria, la solitud, els costums socioculturals, la normalitat o l’acceptació interpersonal.

A través dels llenguatges del circ i del teatre –llenguatges plens de simbolisme i gestualitat– l’espectacle explora creativament les fronteres entre la realitat, el somni i el deliri.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 01 desembre
18:00
Sala 1
5€
35 minuts
2017-12-01 18:00 2017-12-01 20:00 Europe/Andorra EL SÍNDROME DE LA CUA DE CAVALL, amb la Cia. Éki-li-kuà A través dels llenguatges del circ i del teatre, l’espectacle explora les fronteres entre la realitat, el somni i el deliri. Sala 1 Teatre de la Garriga

Promoció Web (compra online), 1€ menys

Fitxa artística

Idea original i interpretació: Albert Martínez

Ajudant direcció artística: Alba Serraute

Creació i assessorament musical : Charlie Leus

Vestuari: Carme Espinassa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.