Teatre Animal presenta, LAND

Stanley aterra a un món diferent i desconegut, i és aquí on comença la nostra història: una epopeia galàctica que parla de l’amistat, de la necessitat de comunicar-nos per entendre’ns, de la solitud i de la petitesa humana davant l’univers.

I tot, a través de l’humor i les emocions que desprenen els personatges i la poesia visual d’una posada en escena on els personatges entren i surten del món il·lustrat i animat al real, fent de la història, un autèntic viatge galàctic per a tots els públics.

 

Son Teatre Animal, una companyia de teatre familiar nascuda l’any 2014 amb l’espectacle “Com gat i gos”.

Després de centenars d’actuacions arreu del món, presenten “Land”, el segon segon treball, on donem continuïtat a les seves recerques artístiques. Unes recerques plenes de barreges: arts plàstiques, audiovisuals i escèniques; plenes de feina: son animals creatius, amb ganes d’expressar-se a tots els nivells; i plenes d’il·lusió: els agrada presentar propostes escèniques que generin un espai temporal de reflexió en positiu, i que siguin encomanadores de creativitat.

 

Edat recomanada a partir de 5 anys

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 01 desembre
17:30
Teatre de la Garriga
6€
50 minuts
2019-12-01 17:30 2019-12-01 18:30 Europe/Andorra Teatre Animal presenta, LAND Aquí Stanley ... transmetent a cegues... tinc una avaria, estic perdent el control de la nau ... Em disposo a fer un aterratge d’emergència." Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga

Promoció WEB, Descompte comprant les entrades per internet

Visió Reduida, Les entrades amb visió reduïda costen 1€ menys

Fitxa artística

Direcció: Pablo Ibarluzea

Stanley: Lluís Petit

Tei: Judit Ortiz

Il·lustració i animació: Kilomba

Música original: Xarim Aresté

Escenografia: Alberto Carreño

Disseny Vestuari: Ikerne Giménez

Confecció vestuari: Presumida Creaciones

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.