VIDA de Javier Aranda 26/1 11:00

Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ser, com a protagonistes, com iguals, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida.

Una cistella a la deriva, un viatge … De qualsevol lloc, de qualsevol cistella sorgeixen brots de vida; valiosos, particulars i únics.

VIDA és una peça sense text, amb titelles i un actor, que ens parla de l’implacable i constant pas del temps.
Els personatges neixen, creixen, es reprodueixen i moren davant dels nostres ulls, el que fa de VIDA una constant migració cap endavant, sense tornar enrere.

Un viatge imparable i necessari per a què el cicle torni a començar

Edat recomanada a partir de 7 anys

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 26 gener
11:00
Espai Polivalent Can Luna
2020-01-26 11:00 2020-01-26 12:00 Europe/Andorra VIDA de Javier Aranda 26/1 11:00 Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ser, com a protagonistes, com iguals, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una cistella a la deriva, un viatge … De qualsevol lloc, de qualsevol cistella sorgeixen brots de vida; valiosos, particulars i únics. VIDA […] Espai Polivalent Can Luna Teatre de la Garriga
Detalls tècnics

Crea i manipula: Javier Aranda

Asesoria de direcció: Alfonso Pablo i Pedro Rebollo

Costura: Pilar Gracia

Crítiques

- Em varen recomanar que no em perdés Vida, un espectacle de titelles amb un sol actor, creador i director, Javier Aranda, que va deixant bocabadats tots els espectadors dels escenaris per on passa, que ja no són pocs i seran molts més

J.A. Mendiola ARA BALEARS

VIDA de Javier Aranda 26/1 11:00

26 de gener de 2020
11:00

Entrades sense localitatExhaurides
Entrada Preu Accions
VIDA de Javier Aranda 26/1 11:000,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:10
No hi ha localitats a la cistella.