VIDA de Javier Aranda 25/1 20:00

Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ser, com a protagonistes, com iguals, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida.

Una cistella a la deriva, un viatge … De qualsevol lloc, de qualsevol cistella sorgeixen brots de vida; valiosos, particulars i únics.

VIDA és una peça sense text, amb titelles i un actor, que ens parla de l’implacable i constant pas del temps.
Els personatges neixen, creixen, es reprodueixen i moren davant dels nostres ulls, el que fa de VIDA una constant migració cap endavant, sense tornar enrere.

Un viatge imparable i necessari per a què el cicle torni a començar

Edat recomanada a partir de 7 anys

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 25 gener
20:00
Espai Polivalent Can Luna
2020-01-25 20:00 2020-01-25 21:00 Europe/Andorra VIDA de Javier Aranda 25/1 20:00 Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ser, com a protagonistes, com iguals, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una cistella a la deriva, un viatge … De qualsevol lloc, de qualsevol cistella sorgeixen brots de vida; valiosos, particulars i únics. VIDA […] Espai Polivalent Can Luna Teatre de la Garriga
Fitxa artística

Crea i manipula: Javier Aranda

Asesoria de direcció: Alfonso Pablo i Pedro Rebollo

Costura: Pilar Gracia

Crítiques

- Em varen recomanar que no em perdés Vida, un espectacle de titelles amb un sol actor, creador i director, Javier Aranda, que va deixant bocabadats tots els espectadors dels escenaris per on passa, que ja no són pocs i seran molts més

J.A Mendiola ARA BALEARS

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.