Xiula presenta Dintríssim

Mirada interior amb els Xiula al Teatre de la Garriga, El Patronat

Amb un directe original, teatral i amb el cos humà com a fil conductor, el grup musical Xiula va aterrar al Teatre de la Garriga, El Patronat, el passat diumenge 20 d’octubre davant una gran afluència de gent que va gaudir de la hora i quart de concert. 

Referent en la música familiar i educativa del país, els quatre músics del grup Xiula,  creadors de cançons ja clàssiques en les escoles catalanes com “Verdura i Peix” o “Polls”, van portar al municipi de l’Alt Congost, el seu nou treball “Dintríssim”, de temes molt treballats marcats per les melodies modernes i les lletres crítiques que tan els caracteritzen. 

Al llarg de l’espectacle van saber empatitzar amb el públic familiar assistent i, des del primer minut, la interacció va ser protagonista. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, el grup d’animació musical va aturar les vides dels assistents, va aturar el soroll exterior i va posar el focus en el que succeeix dins nostre, dins l’anatomia humana. Un viatge interior per enfrontar-se al sucre, vibrar amb els polls, gaudir d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejar sobre la verdura i el peix, i tractar altres temes com els mocs o les pantalles. 

Tot un conjunt de cançons que lluny d’infantilitzar, dignifiquen el paper de la música familiar i es converteixen en eines pedagògiques molt valuoses. Des de temes per aturar l’assetjament escolar, com Rispect, fins a composicions en la recerca de la pau, com Deshanti Mantra o els coneguts temes que incideixen en l’alimentació, com “Sucre” i “Verdura i Peix”. 

L’espectacle interactiu per a tots els públics va ser un concert teatralitzat diferent que va mostrar el tercer àlbum dels barcelonins que va veure la llum ara fa un any, a l’octubre del 2019. Un disc eclèctic i estructurat en forma d’aventura anatòmica i introspectiva que rau en l’objectiu d’arribar als més petits de casa des d’una forma agradable, entretinguda però sense perdre el caràcter educatiu i políticament incorrecte. 

Amb “Dintríssim”, els Xiula van fer del Teatre de la Garriga, El Patronat, un espai de coneixement, d’estima, de gaudi però sobretot, d’autodescobriment a través d’una mirada amable cap al món interior i la mateixa persona.

Els quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres.

Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup.

A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres.

Enquesta

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 octubre
11:30
Teatre de la Garriga
6€
70 minuts
2019-10-20 11:30 2019-10-20 12:45 Europe/Andorra Xiula presenta Dintríssim Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres. Teatre de la Garriga Teatre de la Garriga
Fitxa artística

Xiula: Creació i direcció

Xiula: Lletra i música

Rikki Arjuna: veu i guitarres

Jan Garrido: veu i guitarres

Adrià Heredia: baix i veus

Marc Soto: percussió, bateria i veus

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.