Teatre la Garriga

Fes-te Ambaixador/a del Teatre de la Garriga

Des del Teatre de la Garriga ens agradaria que com Ambaixadors, ens ajudéssiu a connectar amb totes aquelles persones que estan interessades amb el teatre, la música, els espectacles familiars, la dansa, etc., per tal de crear un públic d’arts escèniques a la Garriga.

Aquest és un gran oferiment per a tots aquells que ja en participeu i que compartiu amb nosaltres tot allò que fem des del Teatre de la Garriga.

Busquem aquelles persones que, d’una manera fàcil i des de les vostres xarxes socials, col·laboreu a fer difusió de tot allò que us interessa del Teatre de la Garriga i que ho feu extensible, compartint amb els vostres companys de feina, amics de l’escola, veïns, familiars, amistats, etc.

Com a Ambaixadors del Teatre de la Garriga sereu un enllaç vital per nosaltres i contribuireu a incrementar l’audiència del Teatre. La vostra tasca serà compartir i informar activament des de les vostres xarxes socials – Facebook, Twitter, Instagram, etc., sobre els espectacles que es fan al Teatre de la Garriga, i així els vostres contactes, estaran informats, igual que vosaltres, de tot allò que a ells també els interessi.

Amb la vostra ajuda, interès, participació, i també amb el vostre compromís, podrem difondre el Teatre de la Garriga a un públic que d’una altra manera ens seria impossible d’aconseguir.

Com a Ambaixadors del Teatre de la Garriga rebreu:

  • Una entrada gratuïta personalitzada per l’espectacle inaugural de cada temporada.
  • Tu i la teva xarxa d’amistats, obtindran un 20% de descompte en totes les actuacions (excepte Pati Mòbil i espectacles amateurs).
  • Rebràs per e-mail, abans que ningú, tota la informació detallada de tota la programació de la temporada.
  • La newsletter on compartim amb vosaltres tot allò que fa referència a cadascun dels espectacles.
  • Et convidarem a una reunió anual, per tal de posar en comú i valorar tot allò que fa referència a la difusió dels espectacles del Teatre de la Garriga, per tal de millorar-ne la seva promoció.

Pots registrar-te com Ambaixador i ens posarem en contacte amb tu