Teatre la Garriga

Qui som

El Teatre de la Garriga -El Patronat- és un Centre per a les Arts Escèniques, la seva missió és exhibir, difondre, crear, formar, investigar i impulsar les Arts Escèniques, sense que la seva ubicació representi un límit territorial. Un centre obert, dinàmic i de referència, que vol ser punt de trobada per totes aquelles persones i organitzacions que tenen ganes de participar activament d’aquest projecte, gaudint, alhora dels valors i de les experiències que aquesta nova forma de viure i entendre la cultura, ens pot oferir ara i en el futur.

Ubicat al bell mig del Passeig de la Garriga, el Teatre de la Garriga–edifici inaugurat el 1926– consta d’una sala principal amb 368 butaques – on s’hi representen al voltant d’unes 35 actuacions anuals, amb una afluència d’entre 7.000 i 8000 espectadors a l’any – d’una sala polivalent destinada a assaigs de les companyies com a altres activitats, i un espai destinat a cafè/baron també s’hi programen activitats culturals de petit format.

La restauració – remodelació del Teatre de la Garriga (2003) va ser obra dels arquitectes Xavier Llistosella i Josep Gràcia els quals van projectar un edifici multifuncional pensat com a centre per a les arts escèniques i no només com a centre d’exhibició.

A més de les actuacions, el Teatre de la Garriga pot organitzar i/o acollir seminaris, cursos, conferències, convencions, congressos, tallers, projeccions audiovisuals, etc.