Teatre la Garriga

Taller artístic paral·lel a l’espectacle per a la conciliació d’oci i família

La proposta del taller artístic va començar l’octubre de 2016 per oferir, al públic amb infants a casa, l’oportunitat d’assistir al Teatre quan hi ha programació per a persones adultes.

Es tracta de tallers artístics gratuïts que es realitzen a la sala d’assaig del Teatre de la Garriga coincidint amb els espectacles no familiars de programació estable. Aquests tallers van dirigits a infants de 3 a 12 anys i tenen relació amb l’obra o concert que es du a terme.

Així doncs, és una activitat directament relacionada amb l’espectacle que aconsegueix que pares, mares i infants gaudeixin d’un mateix esdeveniment de dues maneres diferents.

En acabar l’espectacle, els infants participants es troben amb els i les artistes per a entregar-los una de les seves creacions i explicar-los el que han fet i quina relació té amb el seu espectacle.

Per a inscriure als infants de casa a aquests tallers, només cal clicar a l’enllaç que trobareu a la pàgina d’informació i venda de les entrades als espectacles de programació estable que l’ofereixen, o bé AQUÍ, i emplenar el formulari. Podeu fer la inscripció fins al dia abans de l’espectacle a les 14 h.