Teatre la Garriga

Hip Horns, la fórmula única de jazz i hip hop

Hip Horns, la fórmula única de jazz i hip hop

Groove i energia desbordant per obrir el Festival de Jazz de la Garriga d’enguany. Un còctel explosiu idoni amb el que els Hip Horns van donar el tret de sortida a la desena edició d’aquest festival ja totalment assentat a la població vallesana. 

Era el primer de tres concerts que es realitzarien al llarg de la tarda del passat 15 de maig. A primera hora, a quarts de sis, apareixien els vuit membres de la brass band. Al mig del passeig, sota l’ombra dels plataners que apaivagaven el sol d’estiu, garriguencs i garriguenques de totes les edats els esperaven. Amb la seva fusió de jazz i hip hop característica, els músics van engegar el concert que s’allargaria fins un quart de set de la tarda. Un concert davant la façana del teatre garriguenc marcat pel show poderós i la barreja de neo-soul, funk i hip hop. Estils portats de forma excelsa a l´univers de la Brass Band.

Els vuit artistes interpel·laven als assistents i, aquests, responien cantant, aplaudint i, alguns inclús, alguns ballant des de la seva cadira. Els ritmes frenètics de la música de New Orleans i dels estils de caire afroamericans, juntament amb la força instrumental i la sublim interpretació dels arranjaments frescos dels temes, hi donaven peu. Un so potent amb el que van delectar al públic present al passeig fins la darrera cançó, Glòria. L’únic tema que han publicat a dia d’avui tot i que, en el propi concert van assegurar que de cara al futur tenen moltes sorpreses preparades. 

Una brass band de nova creació formada per diferents de músics de llarga experiència en el jazz i la música moderna amb una fórmula única i original de jazz i hip hop que els diferencia de la resta de projectes brass de l’estat.

Una crònica i recull fotogràfic de Júlia Oliveras Aumedes

FOTOGALERIA

HIP HORNS Brass Band | 17/05 del 2021