Teatre la Garriga

A Contra Blues

Gira 15è aniversari

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes europees de rock i blues actual. Els avalen premis com el prestigiós guardó European Blues Challenge 2014, set treballs discogràfics i quinze anys de carrera musical amb presència constant en directes per tot el territori nacional i internacional.

Els qui els han vist en viu ho tenen clar; aquest és el seu terreny on demostren que ens trobem davant d’una de les millors bandes de rock del panorama nacional.

FITXA ARTÍSTICA

Guitarra elèctrica i cors: Alberto Noel Calvillo
Guitarra elèctrica i cors: Héctor Martín
Contrabaix i baix: Joan Vigo
Bateria: Víctor López
Veu i guitarra acústica: Jonathan Herrero

LA CRÍTICA DIU

“Una figura pugilística, el Jab o directe d’esquerra, inspira a aquesta lluitadora banda barcelonina en el seu ja setè disc, pas al capdavant en la seva definició d’una música viscosa i robusta, que absorbeix sabors fronterers i country i processa l’excitació del rock’n’roll amb un depurat estilisme. Guants de boxa i tacte de seda.”
Jordi Bianciotto (El Periódico)

“A Contra Blues aconsegueix l’objectiu de tot concert: segrestar-te de manera legal, portar-te de viatge i retornar-te hora i mitja després com nou.”
Nando Cruz (El Periódico)

“La banda A Contra Blues simplement va captivar al públic. van impressionar des dels primers compassos amb el seu so, una bona i elegant veu, arranjaments difícils i una gran compenetració entre els dos guitarristes. Tot això executat amb aparent facilitat. El bon domini de l’anglès per part del vocalista li va permetre un contacte vívid amb el públic. La banda va tocar les seves pròpies composicions, derivades
directament del blues, rockabilly o rock’n’roll. Com Muddy Waters solia cantar el blues va tenir un fill i el van anomenar rock and roll!”
Revista Twòj Blues (Polònia)

“Jonathan Herrero, cantant i guitarrista d’A Contra Blues, posseeix una veu excepcional, versàtil, plena d’ànima, capaç de realitzar malabarismes i salts mortals, però sense perdre mai la seva profunditat emocional. Una meravella.”
Luís Lles (Diario del Altoaragón)

“Els abundants talents d’aquest quintet de Barcelona queden reflectits en el seu últim treball. Cal destacar l’arma de dos canons clau al seu arsenal: Héctor Martín i Alberto Noel Calvillo Mendiola, dos guitarristes igualment talentosos que creen una tensió i un joc emocionant. La veu d’en Jonathan Herrero té un fort accent però el seu frasejo, el seu to i el seu sentit del ritme fan d’ell un frontman fascinant.”
Vincent Abbate (Blues Magazine USA)

PREMIS

European Blues Challenge 2014

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Divendres 8 d’abril
21 h
90 minuts
Teatre de la Garriga
12 €
1 € descompte aplicant-ho a la compra per web

MESURES COVID-19

MESURES DE SEGURETAT INDIVIDUAL
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del Teatre de la Garriga El Patronat.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte del Teatre de la Garriga El Patronat.
– És necessari arribar al Teatre de la Garriga El Patronat amb mínim de 30 o 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

NORMATIVA
– S’ha d’arribar als espectacles 30 minuts abans de començar.
– És obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del Teatre de la Garriga El Patronat.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al Teatre de la Garriga El Patronat comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada