Teatre la Garriga


Cia. Manel Rosés presenta

ÁKRI


ÁKRI: άκρη és una paraula grega que es tradueix com llindar o límit. Conforma la primera part de la paraula composta ακροβασία (acrobàcia). Aquesta pot ser traduïda com “passejar pel límit” o “caminar pel llindar”.

Ákri és un solo de circ: un acròbata, una escala i una porta on s’explora el concepte de
“llindar” per reflexionar sobre els moments de canvi i transformació.

Manel Rosés Moretó és un acròbata nascut a Barcelona i format a la universitat de dansa i circ d’Estocolm (DOCH). Basa el seu treball en el cos i el joc i s’interessà per temàtiques essencialment humanes.
Posant el cos en situació de joc, sigui en relació a l’objecte o a la situació, busca extreure la part humana de l’acròbata que fa que ens hi identifiquem com a públic.
Creu en la força del circ per comunicar de forma directa i en la seva capacitat d’arribar de forma transversal a tot tipus de públic amb independència d’origen, edat i classe social . És per això que en les seves peces té sempre com a objectiu la senzillesa per comunicar de la forma més directa i transversal possible.
Des de 2010 ha compaginat la creació de números i espectacles propis amb el treball com acròbata / intèrpret en espectacles com InTarsi de la companyia Circo Eia, Dèsdemona de la companyia les Ofelies o Escalada del Cirque du Soleil.
El 2016, conjuntament amb Nilas Kronlid, crea la seva pròpia companyia Soon Circus Company. Gregaris, el primer espectacle de la companyia, ha girat i gira encara per tota europa. L’espectacle ha guanyat alguns premis com el Audience Choice, Stora Teatern Gothenburg 2020 o el premi del públic de la Mostra de teatre d’Igualada 2022.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Manel Rosés Moretó
Acròbata en escena: Manel Rosés Moretó
Tècnic de so i llums i creació d’espai sonor : Diego Rada Antoñanzas
Composició musical i espai sonor: Lluis Casahuga
Mirada externa: Roberto Magro i Joan català
Escenografia i aparells: Ulli Ullrich
Disseny d’Il·luminació: Luis Portillo Vallet
Col·laboracions artístiques: Stefano d’Argenio, Fabrizio Gianini, Gina Vila Bruch. Marta Monistrol
Fotografia: Marta Garcia Cardellach
Vestuari: Eli Meoz

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 27 d’abril
20 h
Teatre de la Garriga, El Patronat
6 €
1 € de descompte a aplicar en la compra pel web
Venda on-line tancada