Teatre la Garriga

BUBBLE YOU

de Cia. Be Flat (Bèlgica)

La companyia belga Be Flat presenta un espectacle on el circ, la música i el joc s’uneixen en un caos orquestrat.

Bubble You és una metàfora de circ, una actuació específica d’una ubicació inspirada en la situació que compartim des de fa massa temps.

Cinc homes extranys habiten en una estructura vertical que els protegeix del mon exterior. Allà se senten massa petits i no els hi queda més opció que explorar els límits i superar-los, per trobar la sortida necessaria per a la seva llibertat.

Cinc acròbates habiten una estructura vertical: un espai que els protegeix del món exterior, però que alhora resulta molestament limitant. No els queda més remei que explotar aquest espai fins a l’extrem, explorar-ne els límits i de vegades travessar-los, buscar la llibertat entre línies.

A Bubble You volem traduir aquest fenomen a un context de circ amb molta música, acrobàcies i una escenografia que no deixa de sorprendre.

Be Flat és una companyia de circ de Gant fundada per Ward Mortier i Thomas Decaesstecker. La barreja de circ acrobàtic amb esports urbans aporta la individualitat de Be Flat.

Be Flat és el camaleó entre els artistes de circ. En respondre a l’entorn, cada actuació es converteix en un esdeveniment únic.


FITXA ARTÍSTICA

Thomas Decaesstecker
Ward Mortier
Mehdi Delanoeije
Tars Van Der Vaerent
Dario Tabakov

RESERVA AQUÍ
LA TEVA CADIRA
No esperis més!
Diumenge 17 de juliol
19 h
50 minuts
Casa Domingo Pujadas
Ronda del carril, 83
Gratuït
Venda on-line tancada