Teatre la Garriga

Cançó d’amor i de guerra

amb la Coral l’Amarant de Bigues, Cor Madrigalista de Mataró, el Merin Cor Barcelona, el Cor participatiu Da Capo la Garriga i l’Orquestra de Mataró          


Cançó d’amor i de guerra és un espectacle en el qual es viuen les contrarietats de l’amor, els conflictes d’influències i les diferències socioeconòmiques enmig d’una França abocada a la revolució. La història es desenvolupa en un petit poble de la vall pirinenca del Vallespir durant l’hivern del 1793. L’argument tracta de la història d’amor entre dos joves, l’Eloi i la Francina, que veuen com els seus destins se separen a causa d’un inesperat encontre amb l’infortuni, ja que el fill del batlle Ridau es proposa com a objectiu maridar-se amb Francina costi el que costi. D’aquesta manera, les disputes i contrarietats que es produeixen il·lustren l’agitat moment històric que convulsava França de finals de segle XVIII.


FITXA ARTÍSTICA

Coral L’Amarant de Bigues, Cor Madrigalista de Mataró, Merin Cor Barcelona, Cor participatiu Da Capo la Garriga i l’Orquestra de Mataró. 
 
Soprano:
Ayelén Seras
Tenor:
Félix Merino
Baríton:
Lluís Sintes
Narrador:
Alexis Maldiney
Direcció:
Gabriela Zabala, Clàudia Dubé Oranías

RESERVA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 30 de juliol
12 h
60 minuts
Teatre de la Garriga
Gratuït
Venda on-line tancada