Teatre la Garriga

Cor Sarabanda i Companyia Imaginària d’Arrel presenten

Cançons sots l’oranger

Cançons sots l’oranger és el resultat de la col·laboració de dos mons musicals, que s’han trobat a la Garriga. D’una una banda, el Cor Sarabanda, dirigit per Mariona Castelar, un cor de dones amb una llarga trajectòria i, de l’altra, la Companyia Imaginària d’Arrel, dirigida per Marçal Ramon, una colla de músics joves, que provenen de diversos àmbits musicals i que estan especialitzats
en música d’arrel.


En aquesta ocasió, tots dos grups s’han aplegat per presentar un concert de peces tradicionals dels Països Catalans, arranjades per músics actuals com Marçal Ramon, Santi Riera, Jaume Ayats i Mariona Castelar.


En aquestes peces tradicionals podem copsar maneres de pensar i de viure de temps passats, que ens fan reflexionar sobre temes tan sensibles com les diferències entre els gèneres, les posicions socials, els valors culturals i ètic-religiosos, o la guerra. També hi trobem l’exaltació de la bellesa del territori i cançons de temes amorosos, viscuts des de diversos estats d’ànim. Així mateix, hi ha cançons escrites a partir d’un poema, composicions d’autor, peces de caràcter popular, temes de la nostra història i músiques religioses medievals que s’han popularitzat.


Els arranjaments, en alguns casos, no són els que s’esperen per a aquest tipus de música, però
fan que les peces tinguin un caràcter actual, que porta als nostres dies músiques d’altres èpoques.

FITXA ARTÍSTICA


COR SARABANDA
Està format per vint-i-set dones de totes les edats. Des de l’inici, el 2005, ha estat dirigit per Mariona Castelar.
S’interessen per nous reptes que les puguin fer evolucionar com a grup i individualment i per això donen importància a la formació corporal, vocal, musical i expressiva.

Grup de músics COMPANYIA IMAGINÀRIA D’ARREL
MARÇAL RAMON – Acordió diatònic
MAGALÍ SALA –
Violí
IU BOIXADER –
Contrabaix
JORDI TORRENTS –
Percussió

GALERIA

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 13 de maig
20 h
60 minuts
Teatre de la Garriga, El Patronat
10 €
1 € descompte aplicant-l’ho a la compra per web
Venda on-line tancada