Teatre la Garriga

Concert de Festa Major

de Gospel Joy la Garriga


Després dels dos últims anys de pandèmia, aquest concert representa el tret de sortida de la nova etapa que enceta Gospel Joy la Garriga amb la incorporació de nous membres i amb el segell personal de l’Iñaki Marquiegui, músic i productor musical garriguenc que s’incorporà com a director ara fa un any.

Al concert repassarem a més de temes més clàssics del bagatge de la música espiritual negra,  composicions d’autors de gòspel més actuals com Kirk Franklin. Ens fa molta il·lusió tornar al Teatre del nostre poble, on Gospel Joy la Garriga ha actuat en diverses ocasions, algunes tan especials com les presentacions dels nostres discos ‘Seasons of Joy’ i ‘Arrels’.FITXA ARTÍSTICA

A finals de l’any 2000 va néixer a la Garriga el cor Gospel Joy La Garriga, un petit grup de persones amb ganes d’endinsar-se a l’apassionant món de la música Gòspel. Amb els anys, aquest petit grup ha anat creixent i evolucionant fins avui. Amb col·laboracions amb artistes locals i aquest any amb l’estrena del nostre nou director, l’Iñaki Marquiegui, Gospel Joy la Garriga és avui un referent en la música gòspel que es fa a Catalunya.

RESERVA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 30 de juliol
22.30 h
40 minuts
Teatre de la Garriga
Gratuït
Venda on-line tancada