Teatre la Garriga

Concert “La bona vida” de les 2princesesbarbudes

Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina.

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre’s per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Després d’explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabarbudes es fiquen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Un concert per a tota la família, recomanat a partir de 6 anys, amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Premi Enderrock 2020 al Millor Disc per a públic familiar.

FITXA ARTÍSTICA

Helena Casas: Acordió petit, pianet i veu.
Marc Marcé:
Guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele, melòdica, pianet i veu. 
Marc Poch: Bateria de joguina i veu.
Toni Vilaprinyó:
Baix petit i veu.
Creació, producció i arranjaments musicals: 
2princesesbarbudes
Tècnic de l’espectacle: 
Jordi Rotés
Veu en off:
 Roger Mas

Crítiques

La prehistòria, amb dinosaures de tota mena amos i senyors d’un planeta encara no dominat pels humans, atrau com un imant la imaginació i l’interès dels infants, que se n’informen a través d’exposicions, àlbums i contes, documentals… Ara, amb el permís dels Picapedra, el sempre sorprenent grup de pop infantil 2princesesbarbudes ha decidit de cantar-nos totes les bondats d’aquella remota època del nostre passat amb un disc il·lustrat per la mateixa cantant, Helena Casas.

Amb les seves variades sonoritats habituals, que van dels ritmes jamaicans al ieié i el txa-txa-txa, passant pel swing i el so gipsy, a més del pop i els aires de l’Oest Llunyà, 2princesesbarbudes ens proposen al seu tercer disc d’estudi un resum poètic i divertit de la vida al paleolític. Amb el títol, La bona vida, ja queda ben clar per on van els trets, oi? O és que no va ser l’època de les paleodietes, la vida nòmada, el reciclatge obligat, els lofts i el contacte directe amb la natura, la vida col·laborativa i cooperativa, els grafitis i el naturisme?

Després d’escoltar els deu temes, queda ben clar que malgrat els milers d’anys passats, els Homo sapiens actuals hem evolucionat molt per acabar tornant, en molts aspectes, al lloc d’on veníem. Orgull cromanyó!
Martí Crespo – El Culturista

Us heu preguntat mai com vivien els homes i dones que poblaven la Terra a cavall del paleolític i el neolític? En aquest llibre-disc coneixereu uns nòmades que es resisteixen als progressos del neolític. La bona vida és un llibre amb magnífics dibuixos que il·lustren un CD d’aquells que no et canses d’escoltar. Aquí no hi ha res que no hagi estat ben pensat i tingui una justificació: les lletres farcides de bon humor, les melodies, l’elecció de cadascun dels instruments… Us recomanem que doneu un volt pel seu web i per la seva Bandcamp, on podreu escoltar les cançons del disc anterior també en basc, castellà i francès.
Joaquim Vilarnau – De Cavall Fort

‘La bona vida’, un d’aquells discos que mai són considerats a les llistes del millor de l’any perquè els crítics som gent adulta que considera la música infantil un gènere menor. Una percepció basada, com sempre, en el fet de no ser-ne els destinataris naturals.

A ‘La bona vida’ hi ha cançons que introdueixen conceptes com el cooperativisme, les fruites de temporada, l’art rupestre, la roba unisex, la presa de decisions col.lectiva, … I un munt de tornades fabuloses, és clar.

I per si amb tot això no n’hi hagués prou, quan acaben el concert deixen sonant de fons el “What a wonderful world” de Sam Cooke, un altre d’aquells hits que enamoren homínids de 0 a 99 anys: del paleolític o de l’era post-capitalista.
Nando Cruz – Twitter

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge 25 d’octubre
A les 11:30h
El Teatre de la Garriga
6€
50 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

5€ aplicant descompte

MESURES COVID-19

MESURES DE SEGURETAT INDIVIDUAL:
Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del Teatre.
L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte del Teatre.
És necessari arribar al Teatre amb mínim de 30 o 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

NORMATIVA

– S’ha d’arribar als espectacles 30 minuts abans de començar.
– És obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del Teatre.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de la representació.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– Un cop acabat l’espectacle, no us mogueu! El personal de sala us avisaran fila per fila.
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al Teatre comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

INSTRUCCIONS PER COMPRAR LES ENTRADES

Opcions d’entrades

Entrada d’unitat familiar o de convivència
– Hi ha paquets de 2, 3 i 4 entrades.
– Dins de cada paquet,  cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar amb el nom de cada persona.
– És imprescindible comprar totes les entrades del paquet. No en podeu deixar cap de lliure.
– Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar puguin seure juntes.

Venda on-line tancada