Teatre la Garriga

Don Quijote Suite

de corella.

Ballet romàntic de caràcter fort a l’estil espanyol en el qual s’utilitza la tècnica rusa amb coreografia de Marius Petipa i música de Ludwig Minkus, adaptada a aquesta suite pels directors Carmen Corella i Dayron Vera.


L’obra de Petipa es basa en la novel·la de Don Quijote de la Mancha i la 1a i 3a escena són terrenals, mentre que la segona és blanca per l’aparició de Cupido i les díades, que són nimfes repartides per l’escenari.


El ballet està ple de variacions complexes dels protagonistes, amb una tècnica neta i precisa i de gran virtuosisme de salts i girs, força i molta picardia i seducció. També hi ha certa dificultat en el cos de ball. Les variacions estan carregades de virtuosisme i elegància. Tots els personatges tenen aquest caràcter espanyol, principalment Kitri i Basilio. És una obra plena de color i música alegre.

corella. és un projecte personalitzat i especialitzat en la formació de ballet clàssic d’alt rendiment per a un grup de 30 alumnes.

L’escola, que fou inaugurada el 2012 pels germans Àngel i Carmen Corella, compta amb un programa d’estudis amb titulació pròpia i certificat de final de grau.

Aquest grup està format per alumnat seleccionat per les seves característiques d’acord amb el pla d’estudis, i als quals s’acompanya en el seu desenvolupament integral com a artistes i individus.

En el centre d’alt rendiment, els i les joves estan acompanyats i assessorats per referents de l’àmbit nacional i internacional i recolzats pel seu pla de coaching de talent.


FITXA ARTÍSTICA

ÁNGEL CORELLA
Director Artístic del Philadelphia Ballet & Director Emèrito de corella.
CARMEN CORELLA
Directora & Professora de corella.
DAYRON VERA
Director, fotògraf & Professor de corella.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 15 d’octubre
18 h
80 minuts
Teatre de la Garriga, El Patronat
16 €

En cas d’exhaurir-se les entrades s’obrirà una nova sessió el diumenge dia 16 d’octube.

Descomptes

Menors de 14 anys: preu entrada 8 €
(Caldrà identificació a l’entrar)

Programa de mà

Descarrega el programa de mà AQUÍ

Venda on-line tancada