Teatre la Garriga

Cia. Hydra del Nord presenta

El dia de la marmota

Alguna vegada has pensat en què passaria si quedessis atrapada en el temps? Si cada dia es tornés a repetir exactament igual a l’anterior i lúnica persona que recorda haver-ho viscut ets tu mateixa?
Doncs aquesta és l’estranya experiència que la Jessica Murray periodista de renom, experta en meteorologia viurà a Pensacota, un encantador i fred poblet de Pensilvania. Allà arriba amb l’encàrrec de fer un reportatge sobre el Festival del Dia de la Marmota, animaló molt estimat pels vilatans els quals creuen que té la facultat de predir la fi de l’hivern. Però els pronòstics semblen només afectar a la nostra protagonista fent-li reviure el mateix dia incomptables vegades. Trobarà la Jessica la clau per trencar la repetició del Dia de la Marmota?

Programació emmarcada a la iniciativa ‘CAP BUTACA BUIDA‘ per homenatjar com mai les arts escèniques. Exhaurim les entrades a tots els teatres de Catalunya!

FITXA ARTÍSTICA

INTÈRPRETS- Noemí Calvó, Mª Rosa Sopena, Glòria Villalba, Marta Moreno, Pau Carraté, Xavi Morell, Esther Arimon, Teresa Durán i Inma Cabanilla
DIRECCIÓ –
Dani Codina
DISSENY DE LLUMS –
Jep Vergés
DISSENY DE SO-
Àlex Zappa
FOTOGRAFIA –
Josep Torras

ENTREVISTA

Pots llegir l’entrevista a Dani Codina, director d’Hydra del Nord AQUÍ

TALLER DE CONCILIACIÓ OCI I FAMÍLIA


ATENCIÓ FAMÍLIES
Amb el preu de l’entrada a l’espectacle s’inclou un taller artístic per a infants, de 3 a 12 anys, relacionat amb l’obra perquè pugueu gaudir tant els pares i les mares com els vostres fills i filles.
Dues maneres diferents d’interpretar el mateix espectacle.
Inscripcions AQUÍ fins divendres 15 de març a les 14h

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 16 de març
20 h
85 minuts
Teatre de la Garriga, El Patronat
8 €
Venda on-line tancada