Teatre la Garriga

Tracy Sirés Neal estrena

Haiku Love

HAIKU LOVE és el títol del primer disc de Tracy Sirés Neal. La vida són moments curts, intensos, com un haiku. 8 cançons que surten de la necessitat d’expressar els sentiments que neixen per endinsar-se i deixar fluir el que hi ha dins. Cançons sobre la maternitat, sobre l’amor, sobre l’acceptació del passat, sobre la persistència, sobre nous camins o l’atzar de l’univers que a vegades sembla que jugui a cartes amb nosaltres.

“Tots plegats hem viscut una època molt surrealista. Qui hagués imaginat viure una pandèmia, un confinament! Si creus que el món s’acaba, si penses que et queda poc temps, què faries? Doncs jo, gravar un disc. Durant el confinament del 2020, fer cançons era una mena de teràpia, una cura intensiva. Cantar, ja ho té això: “cantar els mals espanta”. Atrevir-me a compondre, era com un somni que arrossego amb mi des de fa anys. I ara em dic: si no és ara, quan?”

FITXA ARTÍSTICA

Guitarra acústica i veu: Tracy Sirés
Guitarres i pedal steel:
Guillem Callejón
Percussió:
Antonio Sánchez

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Divendres 22 d’abril
20 h
60 minuts
Teatre de la Garriga El Patronat
8 €
1 € descompte aplicant-ho a la compra per web

MESURES COVID-19

MESURES DE SEGURETAT INDIVIDUAL
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del Teatre de la Garriga El Patronat.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte del Teatre de la Garriga El Patronat.
– És necessari arribar al Teatre de la Garriga El Patronat amb mínim de 30 o 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

NORMATIVA
– S’ha d’arribar als espectacles 30 minuts abans de començar.
– És obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del Teatre de la Garriga El Patronat.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al Teatre de la Garriga El Patronat comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada