Teatre la Garriga

INTANA

presenta Planeta Nou

Després de la presentació del seu segon disc “A plan for us” (Satélite K, 2019), Intana ens apropa de nou a la seva pròpia foscor lluminosa. Amb paraules tendres i crues i amb un pop càlid i contagiós, de la vulnerabilitat es construeix un lloc idíl·lic, on la llum cada cop pesa més.

Al 2020 van estrenar alguns singles com “Per ningú”, que és dolçor melancòlica, innocència conscient. Ens invita a tancar els ulls, a parar el temps i flotar, a protegir-nos en una mirada. I potser així, per un moment, poder creure que tot va bé.

Després de la preestrena del seu tercer disc, Planeta Nou, al Mercat de Música Viva de Vic 2021, Intana farà un Concert a la Garriga on a més de tocar cançons del nou disc, recuperen part del repertori dels seus anteriors treballs.

PLANETA NOU és la composició d’una utopia en contraposició a una realitat distòpica. La construcció d’un refugi davant la incertesa i en un món en flames. A través d’una producció suggerent i amb lletres en català, reflexionem sobre
la necessitat de crear un aixopluc físic i mental enfront un horitzó incert marcat per l’emergència climàtica, les imposicions i les desigualtats socials. Un imaginari que sorgeix a partir de referències com Walden, de Henry David Thoreau, les utopies i els futurismes dels anys 70 o l’experiment ecologista Biosphere 2.
Amb una veu encisadora, Núria Moliner canta sobre reptes, pors i il·lusions, sobre prioritats i futuribles, sobre estimar en un món que s’enfonsa. PLANETA NOU és una col·lecció de cançons evocadores que destil·len una melancolia lluminosa pròpia. Lletres transparents, caràcter i sensibilitat. Pop lluent i íntim amb tocs d’americana, electrònica i folk vibrant.FITXA ARTÍSTICA

Núria Moliner: Guitarra, teclat i veu
Guillem Callejón:
Guitarra i pedal steel
Jordi Mestres:
Baix, guitarres i teclat
Ricard Parera:
Bateria i samplers

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Divendres 25 de març
20 h
75 minuts
Teatre de la Garriga El Patronat
8 €
1 € descompte aplicant-ho a la compra per web

MESURES COVID-19

MESURES DE SEGURETAT INDIVIDUAL
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del Teatre de la Garriga El Patronat.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte del Teatre de la Garriga El Patronat.
– És necessari arribar al Teatre de la Garriga El Patronat amb mínim de 30 o 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

NORMATIVA
– S’ha d’arribar als espectacles 30 minuts abans de començar.
– És obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del Teatre de la Garriga El Patronat.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de la representació.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al Teatre de la Garriga El Patronat comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada