Teatre la Garriga

MDR – Mort de riure

una creació de Los Galindos

Els aclaparava un sentiment d’injusticia devastadora i de desajustament global, i van desxifrar que aquesta era la matèria de la que volien parlar, posar en qüestió l’arbitrarietat de la justicia.

MDR és una farsa per incomodar i divertir, en un espai que permet conviure amb la hilaritat des d’una percepció, sincera, aspra, pura i dura, per contagiar optimisme i atiar l’esperit crític.

La naturalesa, indòmita i maldestre, i la necessitat d’existir, aboca a Rossinyol, Mardi i Melon a una obra improbable on exploren en llibertat qualsevol barbaritat que se’ls presenta.

De manera paradoxal, potser, arribaran a provocar el desig de morir de riure.

Espectacle per a públic a partir de 12 anys

L’equip artístic


Anicet Leone. Pallasso i acròbata. Aventurer de l’art i el vol. Format en arts plàstiques i a l’Escola de Circ Le Lidó a Tolouse. Ha col·laborat en diversos projectes i companyies, Crida compasny, Los Galindos etc. Actualment la seva implicació a Fliying Frenchies vehicula la seva recerca artística i inventiva.

Gabriel Agosti. Malabarista i pallasso format a l’escola de circ de Rimini i l’Escola de Circ Le Lidó a Tolouse. Actor de circ i cinema. Col·laborador de Crida Company.

Marcel Escolano. Pallasso i comediant, cofundador de la companyia Los Galindos. Direcció del projecte i actor a l’escena.

Joël Fesel. Desembarca fa vint-i-quatre anys al món de l’escena, provinent de les arts plàstiques. Cofundador del Groupe Merci – Tolouse – França. Ens acompanya en l’escriptura i la concepció escenogràfica de l’espai escènic.

Stephane Filloc. Comediant d’intervenció urbana, des de la dècada dels noranta, és un referent a França amb el seu projecte Carnage Produccions. Ha participat en projectes com Freres Grumeaux, GIGN, i un llarg etcètera. Ens ajudarà a la posada en escena i a la direcció d’actors.

Johnny Torres. Acròbata i actor de circ. Estudiós i amant de les arts del risc i la incertesa. Cofundador de: Los Galindos, el Circo de la Sombra i Circ Teatre Modern entre d’altres.

Bet Garrell. Acròbata i artista de circ. Cofundadora de la companyia Los Galindos. Direcció Artística i del projecte.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i direcció: Bet Garrell i Marcel Escolano

Creació i interpretació: Anicet Leone, Gabriel Agosti i Marcel Escolano Los Galindos
Acompanyament artístic i regidoria: Bet Garrell
Posada en escena: Stephane Filloc
Ajuda a l’escriptura i concepte escenogràfic: Joël Fesel
Complicitat conceptual: Johnny Torres
Andròmina: Nartxi Azcazrgorta
Vídeo: Marc Soler
Fotos: Klara Pedrol i Mireia Guilella

Producció: Caterina Fiol i Los Galindos
Difusió: Daphné Malherbe

Col·laboracions, ajuda i complicitats indiscutibles: Santi Ruiz Albalate, Adrià Naranjo, Franxi Misserachs, Imma Vilar, Antigua i Barbuda, Adriano Marçal, Joan Cruixent, Txo Titelles, Borde Basse, Jordà Ferrer.

Amb el suport de l’ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Ramon Llull.

Amb la complicitat de la Taula de Cultura i Joves de St. Esteve de Palautordera, la Cia. Baró d’Evel Cirk, Carnage Productions i el Konvent de Cal Rosal, així com les àrees de Cultura dels Ajuntaments de Sant Esteve de Palautordera i de Granollers.

Suport a la creació: Ajuntament de Cardedeu – Cardedeu Inspirant Cultura

RESERVA LA TEVA INVITACIÓ AQUÍ!
No esperis més!
Dissabte 8 d’octubre
22 h
60 minuts
El Passeig, davant del Teatre de la Garriga
Gratuït
Venda on-line tancada