Teatre la Garriga

MOLAR, anàlisi de la felicitat

de Quim Bigas

Quim Bigas presenta un espectacle de carrer que combina performance, dansa i dramatúrgia, emmarcat en el projecte Fem Dansa.

Quim Bigas és un creador escènic polifacètic, que combina en els seus espectacles la performance, la dansa i la dramatúrgia.

En el seu trepidant i enèrgic solo Molar analitza la felicitat com a sentiment construït, regulat i interpretat. Per a això treu a la llum una diversitat d’imatges vinculades a aquest estat: la publicitat d’una beguda refrescant, l’eufòria d’un gol, els musicals, una persona hipermotivada… Tota aquesta col·lecció d’escenes reflecteixen com la sensació de benestar s’acaba convertint en un estereotip, en una estratègia comercial per potenciar el consum.

L’altra vessant que explora Bigas és la seva dimensió col·lectiva: com es contagia d’una ment a una altra, d’un cos a un altre, fins a desencadenar un ritual imparable.

Podreu veure aquesta producció del Graner i Fira Tàrrega, amb el suport de L’Estruch, aquest diumenge, 27 de novembre, a les 13 hores a la plaça de l’Església.

ESPECTACLE GRATUÏT
No es necessita invitació
Diumenge 27 de novembre
13 h
Plaça de l’Església
Gratuït i sense invitació