Teatre la Garriga

Els Pastorets de la Garriga

Nadal 2023

Uns estudis recents han confirmat el que tothom intuïa i era fàcil de preveure: els primers Pastorets del món es van fer a la Garriga, concretament l’any 1923. Mossèn Josep Vich i Figueras, rector de la Parròquia de Sant Esteve de La Garriga, va demanar a un grup de noies si es veurien amb cor de fer una representació d’Els Pastorets. La notícia  va provocar un gran rebombori per la magnitud de l’espectacle. Però les noies hi estaven totalment decidides. Dit i fet! Van buscar una directora d’escena, Remei Vilar i Viguer, i van posar fil a l’agulla. El 25 de desembre de l’any 1923, al Convent de monges Franciscanes del carrer Cardedeu, a les sis de la tarda, s’hi van estrenar Els Pastorets. Un èxit total!

Però el que no sabia ningú és el que va succeir aquell 25 de desembre a  l’assaig general de l’obra… Les actrius van desaparèixer misteriosament durant unes quantes hores i van anar a parar a un món totalment desconegut. Un món ple de misteri, màgia i encanteris. Un món on es lliurava una gran batalla entre el regne del bé i el del mal, i on només un dels dos podia guanyar.

Enguany ens arriba una nova versió d’Els Pastorets amb l’associació Fem Pastorets carregada de sorpreses i enginy per fer gaudir les famílies amb aquest imprescindible regal nadalenc.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ- Lluís Pérez i Arnau Geli
ADAPTACIÓ DEL GUIÓ – Joan Monells, Lluís Pérez i Arnau Geli
CORRECCIÓ D’ESTIL – Núria Sala
DISSENY D’ESCENOGRAFIA – Francesc Garcia
DIRECCIÓ MUSICAL – Oriol Garcia
FOOGRAFIA: Ramon i Laura Ferrandis
COPRODUCCIÓ: Associació Cultural Fem Pastorets i Ajuntament de la Garriga

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES A PARTIR D’OCTUBRE
Dilluns 25 de desembre a les 19 h
Dimarts 26 de desembre a les 19 h
Dissabte 30 de desembre a les 19 h
Diumenge 7 de gener a les 18 h
120 minuts + mitja part
Teatre de la Garriga, El Patronat
Adults 11 €
Menors de 14 anys 6 €