Teatre la Garriga

Planeta M.Art, de Marcel Gros / Streaming

Seria difícil imaginar un planeta sense art.

Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M.Art. El representarà amb una tecnologia d’alta definició en 3D que supera qualsevol realitat virtual. Música, paraules, formes, colors i moviment. En viu, en directe i en temps real. La sofisticada tècnica es diu “Teatre”.

Si estàs observant, mirant, llegint, imaginant, somiant… Escolta els colors, mira la música, inventa paraules, juga a crear i crea jugant. Pots crear coses úniques.

El Planeta M.Art és un planeta imaginat, un planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!

Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

Les crítiques diuen…

“Una estimulant passejada per un atractiu i proper planeta.

Marcel Gros és un gran pallasso: viu en la «dimensió pallassa», una dimensió paral·lela des de la qual pensa el món i ens el presenta en peces d’una hora escassa. En el seu darrer espectacle viatja al planeta M.Art. No es tracta d’un viatge a un planeta llunyà sinó d’una passejada pel quotidià posant-se les ulleres de la creativitat. Des d’aquesta perspectiva, transforma els objectes comuns en formes d’expressió plàstica amb les que juga i construeix petites històries. […] Se serveix de tota la poètica de l’objecte trobat que combina amb gràcia amb «manualitats» i una immensa imaginació. L’espectacle és una engrescadora invitació a viure l’art, a fer art, més que no pas contemplar-lo. Passejar pel planeta M.Art de la mà de Marcel Gros és un sa exercici per muscular la creativitat que embadaleix petits i grans.”

Iolanda G. Madariaga – Recomana.cat.
14 d’abril de 2019

FITXA ARTÍSTICA

Creació, direcció i interpretació: Marcel Gros
Construcció escenogràfica: 
Mà a mà
Serralleria:
 Josep Hergueta
Disseny d’il·luminació:
 Xavier Amat
Música original: 
M du Midi
Vestuari: 
“Señor”
Auxiliar de serveis: 
Maite Orriols
Fotografies: 
Marc Vila i Joan Sala
Fun Graphic: 
MICADEPOC
 

INSTRUCCIONS PER COMPRAR

1. Registreu-vos
2. Obteniu accés
3. Connecteu-vos el dia i l’hora de l’esdeveniment

GUÍA COMPLETA PER ACTIVITATS ONLINE

REGISTREU-VOS AQUÍ
No esperis més!
Diumenge 29 de novembre
11:30
Teatre de la Garriga – STREAMING
3€
50 MIN.

Necessiteu obtenir accés per mostrar aquest contingut
Per poder veure aquest contingut, heu d’iniciar sessió