Teatre la Garriga

Prometeu

Projecte Olympus Kids

Diu el mite que Prometeu és castigat per Zeus per haver donat el foc als humans, alliberant-los així de la seva animalitat. Una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver desobeït el cap de l’Olimp. Encara que podríem dir que una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver donat a la humanitat una segona oportunitat amb un acte solidari.


És Prometeu un sabotador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra els poders despòtics perseguint un bé col·lectiu? Com es relaciona el mite original amb la reinterpretació feta per Mary Shelley a través del seu doctor Frankenstein? Les normes s’han de respectar sempre? I si una norma és injusta? Qui decideix què és injust i què no? Cal castigar algú que incompleixi una norma? Què passa si incomplim una norma amb un propòsit just? I si no sabéssim que existia aquesta norma? Qui són els Prometeus del nostre temps? És fascinant veure la ment dels nens brillant pregunta rere pregunta.

Espectacle per a infants de 7 a 11 anys sense acompanyants.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Olympus Kids
Performer:
Jofre Carabén
Música:
Roger Costa Vendrell
Realització de maquetes:
Lola Belles
Fotografia:
Leafhopper project
Management:
Art Republic
Amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat, Sala Beckett i Centro de Cultura Contemporánea CondeDuque i la Mostra Igualada.

Productor de la versió anglesa de Prometeu:
Carlow Arts Festival, Irlanda
Productors de la versió francesa de Prometeu:
Association Créa – Scène conventionnée d’intérêt National «Art Enfance Jeunesse» (França) i La Bâtie-Festival de Genève (Suïssa)

PREMIS

Premi a l’espectacle més innovador, FETEN 2021, Xixó
Drac d’Or a l’espectacle més innovador, Fira de Teatre de Lleida 2021.
Drac d’Or Julieta Agustí al millor espectacle, Fira de Teatre de Lleida 2021.

ATENCIÓ FAMÍLIES
Amb el preu de l’entrada a Prometeu s’inclou una tertúlia relacionada amb l’espectacle per a les persones acompanyants. Dues maneres diferents de gaudir de l’espectacle.
INSCRIPCIÓ a info@teatrelagarriga.cat fins divendres 13 de maig a les 14 h.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge 15 de maig
17.30 h
55 minuts
Teatre de la Garriga El Patronat
6 €
1 € descompte aplicant-ho a la compra per web

Venda on-line tancada