Teatre la Garriga

Coral Ariadna presenta

Rèquiem de Gabriel Fauré

A l’octubre de 1973 es varen reunir una colla de pares de cantaires de la desapareguda Coral infantil Plou i fa sol per veure la possibilitat de fundar un cor mixt d’adults. Aquell mateix dia ja es va cantar una primera cançó i des de llavors es van anar posant les primeres pedres del que fins avui ha estat la Coral Ariadna.

L’activitat ha estat intensa. Repertoris molt variats, més de 500 partitures a l’arxiu, viatges, produccions amb acompanyaments instrumentals de formacions ben variades, orquestres… i el més important, ha estat un element aglutinador que ha relacionat a moltíssimes persones principalment de la Garriga però també de fora del municipi, a la vegada que ha estat i segueix sent mitjà d’integració de persones nouvingudes al nostre municipi.

Enguany la Coral Ariadna al seu 50è aniversari, en plena forma i amb molta il·lusió per a fer una commemoració com mereix una efemèride de tal magnitud.

Un dels actes és el concert que realitzaran a Can Luna:

“Rèquiem“ de G. Fauré. Concert commemoratiu del primer concert realitzat fa 50 anys, coincidint amb l’any Fauré (100 anys de la mort). Es realitzarà amb la col·laboració d’altres cors i cantaires a títol individual i es tindrà un record especial per a tots els cantaires que han format part de l’Ariadna i que ens han deixat al llarg dels anys.

FITXA ARTÍSTICA

Coral Ariadna
Direcció: Enric Roca Torndelacreu

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Dissabte 24 de febrer
18.30 h
70 minuts
Can Luna
10 €
Venda on-line tancada