Teatre la Garriga

Sing Saam!

amb Kantikune i el Trio Barril

Vine a gaudir d’una estona plena de sons caribenys i africans de la mà de Kantikune amb la participació del Trio Barril. Deixa’t emportar per ritmes suggerents com la bossanova, el tango o el bolero i d’altres més animats com el del son, la samba o cançons tradicionals africanes.

KantiKune. “Cantem junts” en esperanto, l’idioma internacional que apropa les persones de diferents cultures. Aquest és l’esperit que fa néixer KaniKune el 2016:  el de cantar junts repertoris de tots els temps i de totes les procedències, sense traves , sense límits, oberts a tot i a tothom. Perquè ens agrada fer música de qualitat, tot creixent, tot cantant…

Trio Barril és una formació creada el 2014 per en Tito Busquets juntament amb l’Ernest Martínez i en Joan Aymerich, única a la Península en tenir a l’steel drum (tenor pan) com a principal protagonista. La música caribenya, el calipso i altres músiques de caràcter tropical es reuneixen en el seu repertori, un repertori que dona especial importància a la música propular de Trinitat i Tobago des d’un enfocament un tant més jazzístic.

Un concert fresc, ple de ritme i color. No voldràs que s’acabi!

FITXA ARTÍSTICA

Kantikune
Trio Barril
Direcció:
Quique Roca

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge 20 de març
18.30 h
60 minuts
Teatre de la Garriga El Patronat
8 €
1 € descompte aplicant-ho a la compra per web

MESURES COVID-19

MESURES DE SEGURETAT INDIVIDUAL
– Serà obligatori netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada del Teatre de la Garriga El Patronat.
– L’ús de mascareta és obligatori a tot el recinte del Teatre de la Garriga El Patronat.
– És necessari arribar al Teatre de la Garriga El Patronat amb mínim de 30 o 15 minuts d’antelació, per facilitar l’entrada esglaonada.
– Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

NORMATIVA
– S’ha d’arribar als espectacles 30 minuts abans de començar.
– És obligatori l’ús de la mascareta a l’interior del Teatre de la Garriga El Patronat.
– No es permetrà la formació de grups en el recinte ni abans ni després de la representació.
– S’ha de mantenir en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 m
– Un cop situats/ades al vostre seient, no us podeu moure del lloc
– El simple fet d’adquirir l’entrada i accedir al Teatre de la Garriga El Patronat comporta l’acceptació total de la present normativa i l’assumpció de les responsabilitats que se’n puguin derivar en cas d’incompliment.

Venda on-line tancada